Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Αιφνίδιος! Οι ΗΠΑ πρόσθεσαν 28 κινεζικές εταιρείες για να εισέλθουν στον κατάλογο των οντοτήτων

Αιφνίδιος! Οι ΗΠΑ πρόσθεσαν 28 κινεζικές εταιρείες για να εισέλθουν στον κατάλογο των οντοτήτων

Όσον αφορά το γεγονός ότι η αμερικανική πλευρά θα επανεξετάσει τον "κατάλογο οντοτήτων" σαν να ήταν βροντερό, έκρηγε στις πρώτες πρωινές ώρες.

Στις 7 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ, το Γραφείο Προστασίας της Βιομηχανικής Ασφάλειας του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ (BIS) εξέδωσε τελικό κανόνα στο Ομοσπονδιακό Μητρώο, "Οντότητα" που περιλαμβάνεται στο Συμπληρωματικό Έγγραφο 4 του Κανονισμού Εξαγωγικών Κανόνων (EAR) Κεφάλαιο 744 Η Οντότητα Ο κατάλογος αναθεωρήθηκε για να συμπεριλάβει 28 κινεζικές οντότητες στη λίστα οντοτήτων ελέγχου εξαγωγής.

Η τελική απόφαση θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 9 Οκτωβρίου στο Ομοσπονδιακό Μητρώο και η ημερομηνία έναρξης ισχύος θα καθοριστεί κατά την επίσημη κυκλοφορία του.

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των 28 νέων εταιρειών και ιδρυμάτων που προστέθηκαν αυτή τη φορά:



Αυτό που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στη βιομηχανία είναι ότι μεταξύ των 28 νεοαποκτηθέντων εταιρειών περιλαμβάνονται οι εταιρείες Dahua, Hikvision, Shangtang Technology, Yitu Technology, Keda Xunfei, Defiance Technology, Meiya Boke και Yuxin Technology 8. Προκειμένου να μετριαστεί ο αντίκτυπος αυτής της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, 7 από τις 8 εταιρείες απάντησαν στο θέμα αυτό την πρώτη φορά.

Ανάρτηση Hikvision

Μετά το συμβάν, ο Hikvision εξέδωσε αμέσως την "Ανακοίνωση για την αναστολή σημαντικών εκδηλώσεων". Μετά την υποβολή αίτησης στο χρηματιστήριο του Shenzhen, η εταιρεία Hikvision έχει ανασταλεί από τότε που άρχισε η αγορά στις 8 Οκτωβρίου 2019 και συνεχίστηκε στις 10 Οκτωβρίου 2019.

Παράλληλα, στις 8 Οκτωβρίου, ο ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας της Hikvision Huang Fanghong ανέφερε ότι η Hikvision αντιτάχθηκε σθεναρά στο γεγονός ότι το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ περιέλαβε την εταιρεία στον κατάλογο οντοτήτων. Η απόφαση αυτή δεν έχει καμία πραγματική βάση και καλεί την αμερικανική κυβέρνηση να είναι δίκαιη και δίκαιη. Η αρχή της μη διάκρισης, επανεξετάστηκε και απομακρύνθηκε η Hikvision από τον κατάλογο των οντοτήτων. Ταυτόχρονα, η Hikvision θα υιοθετήσει όλα τα λογικά και κατάλληλα οικονομικά προγράμματα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της εταιρείας και των εταίρων της. Ταυτόχρονα, θα εφαρμόσουμε διάφορα σχέδια ανταπόκρισης και η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας συνεχώς και σταθερά.

Οι μετοχές της Dahua έχουν ανασταλεί

Όπως η Hikvision, η Dahua ανακοίνωσε το απόγευμα της 8ης Οκτωβρίου ότι η εταιρεία ενημερώθηκε ότι το αμερικανικό Υπουργείο Εμπορίου σκοπεύει να απαριθμήσει οκτώ κινεζικές εταιρείες στον κατάλογο οντοτήτων και η εταιρεία συμπεριλήφθηκε. Το απόθεμα της εταιρείας θα ανασταλεί από την αγορά στις 8 Οκτωβρίου και θα επαναληφθεί στις 10 Οκτωβρίου.

HKUST News μειώθηκε 2,67%

HKUST είναι η μόνη εισηγμένη εταιρεία που δεν έχει επιλέξει να υποβάλει αίτηση αναστολής, η οποία επίσης προκάλεσε διακυμάνσεις της τιμής της μετοχής της εταιρείας στις 8 Οκτωβρίου. Ωστόσο, η συνολική μεταβλητότητα δεν είναι μεγάλη. Προφανώς, το θέμα αυτό δεν έχει προφανείς επιπτώσεις στην τιμή της μετοχής της εταιρείας. Από το κλείσιμο, η HKUST ανέφερε ότι έκλεισε στις 31,01 γιουάν / μετοχή, πτώση 2,67%.

Ο Keda Xunfei δήλωσε ότι η εταιρεία έχει την κορυφαία τεχνολογία πυρήνα τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο. Αυτές οι βασικές τεχνολογίες προέρχονται από την ανεξάρτητη έρευνα και ανάπτυξη της HKUST και έχουν ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η συμπερίληψη του καταλόγου της οντότητας δεν θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στις καθημερινές δραστηριότητες της εταιρείας. Η εταιρεία έχει σχέδια για αυτή την κατάσταση και θα συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας.

Η Keda Xunfei τόνισε επίσης ότι η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις εταιρικές αξίες της Sunshine Health, συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς και ότι η τεχνολογία των προϊόντων χρησιμοποιείται ευρέως σε κοινωνικούς και ευρύτερους τομείς όπως η εκπαίδευση και η ιατρική περίθαλψη. Θα απευθυνθούμε ενεργά στις σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Αποτροπή της τεχνολογίας: λήψη σχεδίου απόκρισης

Εκτός από τις τρεις εισηγμένες εταιρείες που προαναφέρθηκαν, η Vision Technology, η οποία έχει ξεκινήσει μια δημόσια εγγραφή, ανταποκρίθηκε επίσης σε αυτό το θέμα σήμερα. Η απάλειψη της ανακοίνωσης για την τεχνολογία, διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση αυτή όσον αφορά το γεγονός ότι το αμερικανικό Υπουργείο Εμπορίου περιέγραψε περιφρόνηση στον κατάλογο οντοτήτων χωρίς καμία πραγματική βάση.

Αντιμετωπίζοντας ως κορυφαία επιχείρηση τεχνητής νοημοσύνης στην Κίνα, εστιάζουμε στην παροχή λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας στους πελάτες μας. Δεχόμαστε την αποστολή "να κάνουμε την ανθρωπότητα με τεχνητή νοημοσύνη" από την αρχή μέχρι το τέλος, διασφαλίζοντας ότι η τεχνολογία μας έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και συμμορφώνεται με όλους τους τομείς στους οποίους παρέχουμε υπηρεσίες. Νόμοι και κανονισμοί. Εμείς εφαρμόζουμε αυστηρά τις πολιτικές απορρήτου και ασφάλειας των δεδομένων.

Σε απάντηση στις ενέργειες του Αμερικανικού Υπουργείου Εμπορίου, η περιφρόνηση θα λάβει μέτρα αντιμέτρου σε όλες τις πτυχές και θα συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες σταθερές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με επαγγελματική και αξιόπιστη τεχνολογία και προϊόντα. Θα διατηρούμε επαφή με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Υπουργείο Εμπορίου και θα επικαιροποιούμε τις σχετικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, οι Shangtang Technology, Meiya Baike και Yitu Technology, οι οποίες είναι επίσης στη λίστα, έχουν επίσης εκφράσει αυτή τη νέα "λίστα οντοτήτων".

Τεχνολογία Shang Tang: Μεγιστοποιήστε την προστασία των συμφερόντων της εταιρείας

Η τεχνολογία Shang Tang είπε ότι αντιτιθέμεθα έντονα στη συμπερίληψη της τεχνολογίας Shang Tang στον κατάλογο οντοτήτων από το αμερικανικό Υπουργείο Εμπορίου και κάλεσε την αμερικανική κυβέρνηση να την επανεξετάσει.

Τηρούμε αυστηρά τους νόμους και τους κανονισμούς των σχετικών χωρών και περιφερειών. Ταυτόχρονα, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε αυστηρά δεοντολογικά πρότυπα για τη χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης να επιτύχει τη σωστή εφαρμογή και προωθώντας την ανάπτυξη της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης με τον πιο υπεύθυνο τρόπο.

Η Shangtang Technology θα επικοινωνήσει ενεργά με όλα τα μέρη σχετικά με το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατόν για να εξασφαλίσει δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την προστασία των πελατών, συνεργατών, επενδυτών και εργαζομένων μας.

Mayaco: Το εισόδημα στο εξωτερικό αντιπροσωπεύει λιγότερο από 1%

Meiyabo είπε ότι η εταιρεία είναι μια βασική εταιρεία λογισμικού στο πλαίσιο του εθνικού σχεδιασμού διάταξη. Τα περισσότερα από τα προϊόντα λογισμικού της εταιρείας είναι αυτο-αναπτυγμένα και έχουν ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ένας μικρός αριθμός προμηθευτών προϊόντων λογισμικού είναι κυρίως εγχώριες επιχειρήσεις με ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα κύρια υποστηρικτικά προϊόντα υλικού που αγοράζει η εταιρεία είναι πλήρεις μηχανές και μονάδες που σχετίζονται με το γενικό και εμπορικό τύπο, οι οποίες είναι εξαιρετικά αντικαταστάσιμες και οι περισσότεροι προμηθευτές είναι εγχώριοι κατασκευαστές. Οι κύριοι πελάτες της εταιρείας είναι εγχώριες, ενώ οι πωλήσεις στο εξωτερικό αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ποσοστό, λιγότερο από το 1% των εσόδων από τις πωλήσεις της εταιρείας. Αυτή η παρατήρηση δείχνει ότι η μαύρη λίστα των ελέγχων των εξαγωγών των ΗΠΑ έχει πολύ περιορισμένο αντίκτυπο.

Σύμφωνα με την τεχνολογία: αναμένεται να αντιμετωπίζονται δίκαια

Σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας, ήταν έντονα αντίθετη με τη συμπερίληψή της στο "κατάλογο οντοτήτων" από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ. Ως εκκίνηση που δεσμεύεται να συνδυάσει την κορυφαία τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με τις εφαρμογές της βιομηχανίας, η EtuTech στοχεύει στην οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου, πιο υγιεινού και βολικότερου κόσμου από την ίδρυσή της. Η τεχνολογική καινοτομία ενδυναμώνει όλους τους ανθρώπους και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις προσπάθειές μας να λύσουμε προτάσεις παγκόσμιας κλάσης. Συμμορφωνόμαστε με όλους τους νόμους και κανονισμούς στις χώρες και περιοχές όπου παρέχουμε υπηρεσίες και συμμορφώνονται με την ορθή χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης. Η Etu Technology θα επικοινωνήσει ενεργά με τα ενδιαφερόμενα μέρη για το θέμα αυτό και αναμένει να αντιμετωπιστεί δίκαια και δίκαια από την αμερικανική κυβέρνηση.

Από τον χρόνο του Τύπου, επτά από τις οκτώ κινεζικές εταιρείες τεχνολογίας που εμφανίζονται στον κατάλογο νέων οντοτήτων έχουν απαντήσει σε αυτό το θέμα αφήνοντας μόνο ένα από τα προϊόντα της εταιρείας.