Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Analytics στρατηγικής: Η Qualcomm καταλαμβάνει το 70% μερίδιο 5G Baseband κατά το πρώτο τρίμηνο

Analytics στρατηγικής: Η Qualcomm καταλαμβάνει το 70% μερίδιο 5G Baseband κατά το πρώτο τρίμηνο


Τα τελευταία δεδομένα από τη στρατηγική Analytics, μια υπηρεσία έρευνας αγοράς, δείχνουν ότι υπό την ισχυρή δυναμική των 5G, τα έσοδα της παγκόσμιας αγοράς βάσης κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 έφτασαν τα 7,4 δισ. Ευρώ Δολάρια, ετησίως αύξηση κατά 27%. Η Qualcomm οδηγεί την αγορά των βασικών υποδοχών με μερίδιο 53%, και από την άποψη του 5G Baseband, το μερίδιο αγοράς της Qualcomm έχει σημειώσει το 70%.

Ο Sravan Kundoyjala, ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Κινητών Στοιχείων στη στρατηγική Analytics, δήλωσε ότι με την επιτυχή έναρξη του iPhone 12 και η δυναμική του Android 5G, το μερίδιο αγοράς Baseberse 5G της QualComm θα επεκταθεί περαιτέρω κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021. "QualComm Snapdragon 888 5G Επεξεργαστής εφαρμογής Με βάση τη διαδικασία 5nm έχει ισχυρή εκκίνηση και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις δημοφιλείς ναυαρχίδες. "

Ο Kundoyjala δήλωσε ότι ο Qualcomm επωφελήθηκε επίσης από τις επιχειρηματικές περικοπές από τον Hishilicon λόγω του εμπορίου Frici και κέρδισε το αρχικό μερίδιο αγοράς 5G. Τα δεδομένα από την στρατηγική Analytics δείχνουν ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, το μερίδιο σύνδεσης της βάσης του HisiliCon έπεσε από τα πέντε πρώτα για πρώτη φορά.

Επιπλέον, με τη σειρά κώδικα 5G, τα έσοδα της βάσης του Mediatek αυξήθηκαν κατά 162% σε ετήσια βάση κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 και με μερίδιο 25%, έγινε ο πωλητής με το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην αγορά βάσης της βάσης \ t στο πρώτο τρίμηνο μετά από qualcomm. Η Samsung κατέλαβε την τρίτη θέση με μερίδιο αγοράς 10%.