Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Sprint έκανε στο Βιετνάμ! Ο Hon Hai προσλαμβάνει περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους στο Βιετνάμ

Sprint έκανε στο Βιετνάμ! Ο Hon Hai προσλαμβάνει περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους στο Βιετνάμ

Σύμφωνα με τις οικονομικές καθημερινές ειδήσεις, ο Όμιλος Hon Hai ξεκίνησε μια σειρά σχεδίων προσλήψεων στο Βιετνάμ, προσλαμβάνοντας περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους στην Bac Giang και Bac Ninh επαρχίες. Εκτός από τους φορείς συναρμολόγησης, εισήγαγε επίσης τις θέσεις των μηχανικών.

Σύμφωνα με τις βιετναμέζικες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ο Όμιλος Hon Hai εξέδωσε ένα μήνυμα πρόσληψης τοπικά και ήθελε να προσλάβει περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους στα εργοστάσια Beijiang και Meining στο Βιετνάμ. Εκτός από τους φορείς εκμετάλλευσης γραμμών συναρμολόγησης, ο Hon Hai έχει επίσης ανοίξει μηχανικούς ποιότητας προμηθευτών (SQE), μηχανικοί τεχνητής νοημοσύνης (AI) και άλλες θέσεις.

Σύμφωνα με έκθεση τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η κυβέρνηση του Βιετνάμ ανακοίνωσε ότι είχε εγκρίνει τον Όμιλο Hon Hai να επενδύσει 270 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στην ίδρυση ενός εργοστασίου στην τοπική νέα τεχνολογία Fukang της εταιρείας. Το νέο εργοστάσιο βρίσκεται κυρίως στην επαρχία Bac Giang, το Βιετνάμ και θα κατασκευάσει 8 εκατομμύρια συσκευές κάθε χρόνο.

Η κυβέρνηση του Βιετναμέζου επεσήμανε ότι ο Hon Hai έχει επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στην τοπική περιοχή μέχρι στιγμής και σχεδιάζει να αυξήσει την επένδυσή της κατά 700 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ φέτος και προσλαμβάνει περισσότερους από 10.000 τοπικούς εργαζόμενους.

Αναφέρεται ότι το νέο εργοστάσιο Hon Hai στο Beijiang στο Βιετνάμ είναι κυρίως κατόπιν αιτήματος του μεγάλου μήλου του πελάτη. Στο πλαίσιο των αυξανόμενων πολιτικών κινδύνων στον εμπορικό πόλεμο Sino-US, ο Hom Hai ελπίζει να μεταφέρει μέρος της Mac και του iPad Business στο Βιετνάμ και αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή εντός του τρέχοντος έτους. .