Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η αγορά CPU της Νότιας Κορέας αλλάζει, η Wannian επιλαχόντα AMD πιέζει την Intel

Η αγορά CPU της Νότιας Κορέας αλλάζει, η Wannian επιλαχόντα AMD πιέζει την Intel

Χάρη στη μείωση της προσφοράς CPU από την Intel (κεντρικές μονάδες επεξεργασίας), η AMD κέρδισε την εύνοια των κορεατών καταναλωτών με υψηλή απόδοση κόστους. Η AMD, η οποία κατέχει τη δεύτερη θέση του έτους, εμφανίζεται γρήγορα στην κορεατική αγορά.

Η πλατφόρμα τιμών της Νότιας Κορέας για τις τεχνολογίες πληροφορικής Danawa δήλωσε στη 2η θέση ότι το μερίδιο αγοράς της AMD στη Νότια Κορέα ήταν 53,58% τον προηγούμενο μήνα και κέρδισε το 46,42% της Intel. Στις αρχές του έτους, το μερίδιο αγοράς της AMD ήταν μόνο περίπου 40%, αλλά από τον Ιούλιο, το μερίδιο αγοράς της AMD ξεκίνησε να ξεπερνά την Intel.

Σύμφωνα με τα κορεατικά οικονομικά νέα "fnnews" οι ειδικοί πιστεύουν ότι εξαιτίας της ασταθούς προσφοράς CPU της Intel, σε συνδυασμό με τη δημοτικότητα των παιχνιδιών υψηλής διαμόρφωσης φέτος, η AMD γρήγορα συσσωρεύτηκε από στόμα σε στόμα και κέρδισε πολλές εντολές αγοράς.

Για παράδειγμα, τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η Korea Telecom KT και η Jooyon Technology υπέγραψαν σύμβαση πληροφόρησης σχετικά με την εκπαίδευση, η οποία περιελάμβανε σύμβαση προμήθειας 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 45.000 υπολογιστές, όλα εξοπλισμένα με επεξεργαστές AMD Athlon. Επιπλέον, οι περισσότεροι από τους 30.000 υπολογιστές που προμηθεύει η Danawa στον Κορεατικό Στρατό είναι εξοπλισμένοι με προϊόντα της AMD.

Οι άνθρωποι που σχετίζονται με την AMD δήλωσαν ότι στο παρελθόν οι προκηρύξεις διαγωνισμών έχουν συχνά κακές πρακτικές για τον ορισμό των επεξεργαστών της Intel. Πρόσφατα, η Intel και η AMD έχουν γίνει όλο και περισσότερο στη λίστα.

Από την άλλη πλευρά, η κορεατική βιομηχανία πιστεύει γενικά ότι παρόλο που η αγορά εξακολουθεί να κυριαρχείται από επεξεργαστές της 9ης γενιάς της Intel, στη συναρμολογημένη αγορά υπολογιστών, η προτίμηση της AMD έχει αρχίσει να αυξάνεται και η AMD θα συνεχίσει να λάμπει στην κορεατική αγορά. Πριν από τη γενιά, φοβάμαι ότι είναι δύσκολο να αντιστραφεί η τάση της αγοράς.

Σχετικοί άνθρωποι στη βιομηχανία επεσήμαναν ότι από την άποψη της χρήσης υπολογιστών από μεγάλες εταιρικές μάρκες, οι καταναλωτές και οι κατασκευαστές εξακολουθούν να προτιμούν την Intel, αλλά για την οικονομικά αποδοτική αγορά υπολογιστών συναρμολόγησης, τις ΜΜΕ, η AMD είναι πιο ελκυστική, αλλά η Intel αναμένεται δανείζονται 10 γενιές. Ο επεξεργαστής μετατρέπει την ατμόσφαιρα της αγοράς, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.