Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Soitec δημοσίευσε την έκθεση αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, αύξηση των εσόδων κατά 46% σε ετήσια βάση

Η Soitec δημοσίευσε την έκθεση αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, αύξηση των εσόδων κατά 46% σε ετήσια βάση

Στις 15 Οκτωβρίου, η Soitec Semiconductor, ο παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων υλικών ημιαγωγών, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου για το οικονομικό έτος 2020 που λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Η οικονομική έκθεση δείχνει ότι τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου της Soitec ανήλθαν σε 139 εκατομμύρια ευρώ, αύξηση 46% σε ετήσια βάση και αύξηση 16% από το πρώτο τρίμηνο. Ταυτόχρονα, τα έσοδα της εταιρικής χρήσεως έφθασαν τα 258 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 38%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε μια σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία, ο όγκος των πωλήσεων ομπρέλας 200 χιλιοστών της εταιρείας, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή ραδιοσυχνοτήτων και εφαρμογών ισχύος, αυξήθηκε κατά 17% σε ετήσια βάση λόγω της σταθερής αύξησης των RF- SOI ζήτηση wafer και δύναμη. Οι δίσκοι -SOI συνεχίζουν να εκτελούν καθώς συνεχίζουν να εκτελούν και οι πωλήσεις πλακών 200 mm συνεχίζουν να αυξάνονται.

Επιπλέον, οι πωλήσεις γκοφρετών 300 mm, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως στην παραγωγή ψηφιακών εφαρμογών και εφαρμογών ραδιοσυχνοτήτων, σημείωσαν αύξηση 68% σε ετήσια βάση.

Είναι κατανοητό ότι αυτό οφείλεται κυρίως στην ταχεία αύξηση της ζήτησης για πλακίδια RF-SOI 300 mm από αρκετούς κορυφαίους πελάτες σχεδιασμού και χυτηρίου. Επειδή στο πραγματικό "έτος 5G", το πρότυπο επικοινωνίας 5G απαιτεί μεγαλύτερο αριθμό εξαρτημάτων RF και το RF-SOI έχει γίνει το βιομηχανικό πρότυπο.

Όσον αφορά το μέλλον, η Soitec είναι επίσης πεπεισμένη ότι τα οικονομικά αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2020 θα παραμείνουν αμετάβλητα.