Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Seoul Semiconductor λαμβάνει μόνιμη απαγόρευση παραβίασης των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ

Η Seoul Semiconductor λαμβάνει μόνιμη απαγόρευση παραβίασης των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ

Στις 26, η Seoul Semiconductor δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου λέγοντας ότι κέρδισε την αγωγή παράβασης ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε ο φορέας εκμετάλλευσης ServiceLightingAndElectricalSupplies, Inc. (εφεξής "1000bulbs.com"), η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων για λαμπτήρες LED στις Ηνωμένες Πολιτείες , "1000bulbs.com". Το προϊόν έλαβε μόνιμη εντολή κλειδώματος.

Γενικά, στις υποθέσεις εναντίον των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, ακόμη και αν διαπιστωθεί παράβαση, θα κριθεί μόνο ότι ο παραβάτης καταβάλλει το τέλος αδείας σύμφωνα με ένα ορισμένο ποσοστό του ποσού των πωλήσεων. Η μόνιμη εντολή είναι πολύ σπάνια. Απαγόρευση πωλήσεων χορηγείται μόνο εάν η τεχνική αξία του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι πολύ υψηλή και η πώληση του παραβάτη δεν απαγορεύεται προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημία στον κάτοχο του διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Στην πραγματικότητα, περισσότερες από 4.000 υποθέσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας κατατίθενται ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά λιγότερες από 10 περιπτώσεις ετησίως λαμβάνουν μια "μόνιμη εντολή κλειδώματος".

Στην αγωγή περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που υποβλήθηκε στη Σεούλ τον Δεκέμβριο του 2018 και τον Αύγουστο του 2019 στη Σεούλ, το δικαστήριο όχι μόνο απαγόρευε στον παραβάτη να πωλεί παράνομα προϊόντα αλλά αποφάσισε επίσης να ανακαλέσει όλα τα πωλούμενα προϊόντα.

Η αποτελεσματικότητα της παρούσας απόφασης ισχύει όχι μόνο για τη δίωξη περισσότερων από 50 φωτιστικών και άλλων συναφών προϊόντων, αλλά και για όλα τα φωτιστικά LED που χρησιμοποιούν παρόμοιες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες. Όταν η Seoul Semiconductor ανακαλύψει πρόσθετα παράνομα προϊόντα και προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο, το δικαστήριο απαγορεύει τις πωλήσεις των προϊόντων αυτών σύμφωνα με τη συνοπτική διαδικασία.

Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ένα σύνολο 10 τεχνολογιών πυρήνα για την κατασκευή λαμπτήρων LED, συμπεριλαμβανομένου του "ανακλαστήρα μόνωσης πολλαπλών κυμάτων" που χρησιμοποιείται ευρέως στο πακέτο Mid-Power κατηγορίας 0,5W ~ 3W. Στην επιφάνεια που εκπέμπει φως, παρέχεται μία πληθώρα τσιπ LED "MultiJunction Technology", ένας οδηγός για ενσωματωμένες συσκευές μετατροπής ρεύματος και βρόχου και μία τεχνική για τη βελτίωση της αντοχής των συσκευασιών. Ανάμεσά τους, η τεχνολογία "τσιπ πολλαπλών συνδέσεων" χρησιμοποιείται για προϊόντα φωτισμού υψηλής τάσης 12V και άνω και είναι η αρχαιότερη εφευρεμένη τεχνολογία Acrich της Seoul Semiconductor. Με τις απλές σχεδιαστικές αλλαγές των έξυπνων τηλεφώνων, τα LED ως τα κύρια αξεσουάρ τους έχουν σταδιακά αλλάξει στη δεύτερη γενιά προϊόντων υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας. Η δικαστική δίωξη των ευφυών τηλεφώνων της Seoul Semiconductor είναι επίσης μια δίκη για τη διατήρηση αυτής της δεύτερης γενιάς τεχνολογίας.

Εκ μέρους του διευθυντή της Seoul Semiconductor Li Yixun, «ελπίζω ότι η ιστορία επιτυχίας της Seoul Semiconductor μπορεί να φέρει ελπίδα στους νέους της Κορέας και στις ΜΜΕ που προκαλούν τα όνειρά τους», «με την ελπίδα να δώσουν λίγη ελπίδα στους νέους επιχειρηματίες, να κλέψουν τεχνολογία και η εταιρεία του προσωπικού είναι πρόθυμη να αγωνιστεί σε όλη τη διαδρομή για να το αντιμετωπίσει. "