Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η διαδικασία 5nm της Samsung προσθέτει έναν άλλο πελάτη, η σειρά Google Pixel 6 αναμένεται να είναι εξοπλισμένη

Η διαδικασία 5nm της Samsung προσθέτει έναν άλλο πελάτη, η σειρά Google Pixel 6 αναμένεται να είναι εξοπλισμένη


Ηλεκτρονική καταναλωτή γνωστή WhistleBlower Jon Prosser πρόσφατα εκτεθειμένος μερικές από τις προδιαγραφές της νέας σειράς κινητού τηλεφώνου της Google Pixel 6, η οποία θα είναι εξοπλισμένη με τις αυτο-ανεπτυγμένες μάρκες της Google χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 5nm της Samsung για να αντικαταστήσει τον προηγουμένως χρησιμοποιημένο επεξεργαστή QualComm. Το τσιπ αναπτύχθηκε από κοινού από το τμήμα ημιαγωγών της Google και της Samsung και η απόδοση είναι συγκρίσιμη με το υψηλό άκρο S870.

Έχει φημολογηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ότι το Google αυτο-ανεπτυγμένο μάρκες κινητών τηλεφώνων. Εάν αυτή τη φορά συμβαίνει στην αγορά με τη μαζική παραγωγή του νέου τηλεφώνου, θα είναι ένα εργοστάσιο μάρκας κινητών τηλεφώνων που θα φέρει και πάλι δικές του μάρκες κινητών τηλεφώνων μετά την Apple, τη Samsung, το Huawei, Xiaomi και άλλες μάρκες.

Οι ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης επεσήμαναν ότι θα υπάρξουν δύο σειρά Google Pixel 6. Μεταξύ αυτών, το pixel 6, ο κωδικός που ονομάζεται "oriel", είναι εξοπλισμένος με οθόνη Amoled 6,4 ιντσών, 50 εκατομμύρια εικονοστοιχεία ευρεία γωνία + 12 εκατομμύρια εξαιρετικά ευρεία γωνία διπλού φακού. Το Pixel 6 Pro (ή Pixel 6 XL), το κώδικα "Raven", είναι εξοπλισμένο με οθόνη 6,71 ιντσών, 50 εκατομμύρια ευρεία γωνία + 48 εκατομμύρια τηλεφακό + 12 εκατομμύρια εξαιρετικά ευρεία γωνία.