Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Samsung παράγει μνήμη flash V-NAND 100 επιπέδων, την κύρια αγορά SSD της επιχείρησης

Η Samsung παράγει μνήμη flash V-NAND 100 επιπέδων, την κύρια αγορά SSD της επιχείρησης

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την παραγωγή της πρώτης μνήμης flash V-NAND των 100 επιπέδων και σχεδιάζει να την υιοθετήσει στην επιχείρηση PCSSD. Ο νοτιοκορεατικός τεχνολογικός γίγαντας δήλωσε ότι τα SSD που βασίζονται σε μνήμη flash V-NAND 256Gb3-bit έχουν αρχίσει να τροφοδοτούνται από παγκόσμιους κατασκευαστές PC. Με τα κελιά V-NAND 100 επιπέδων που απαιτούν μόνο μία etch, το νέο προϊόν είναι ο ηγέτης στην αγορά από την άποψη της ταχύτητας, της απόδοσης και της ενεργειακής απόδοσης.

Τα ξένα μέσα ZDNet ανέφεραν ότι η Samsung έχει προμηθεύσει 250GB SATAPCSSD σε έναν ανώνυμο πελάτη.

Η εταιρεία θα αυξήσει τη χωρητικότητα κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και θα χρησιμοποιήσει μνήμη flash V-NAND 512Gb3-bit για την παραγωγή προϊόντων SSD και eUFS για την κάλυψη νέων απαιτήσεων σε διάφορες προδιαγραφές.

Η Samsung δήλωσε ότι το V-NAND flash της 100 ή 6 γενιάς έχει λανθάνουσα διάρκεια εγγραφής μόλις 450 μs και χρόνο απόκρισης ανάγνωσης 45 μs.

Σε σύγκριση με το φλας V-NAND των 90 επιπέδων, το φλας V-NAND 100 επιπέδων δεν έχει μόνο αύξηση της απόδοσης κατά 10%, αλλά καταναλώνει και λιγότερη ενέργεια κατά 15%. Επιπλέον, η νέα διαδικασία μειώνει τα στάδια της παραγωγής, μειώνει το μέγεθος των τσιπ και αυξάνει την παραγωγή κατά 20%.

Κοιτάζοντας μπροστά, η Samsung σκοπεύει να αναπτύξει νέα μνήμη V-NAND flash στον τομέα των κινητών και των αυτοκινητοβιομηχανιών για να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην αγορά μνήμης flash.

Προηγουμένως, ο νοτιοκορεατικός τεχνολογικός κολοσσός προειδοποίησε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αβεβαιότητες σχετικά με τις επιδόσεις της εταιρείας πριν από την ανακοίνωση της έκθεσης για τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου, συμπεριλαμβανομένης της έντασης που προκαλείται από τις εμπορικές τριβές μεταξύ Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Ιαπωνία απομάκρυνε τη Νότια Κορέα από την λίστα των εμπορικών εταίρων της και επέβαλε εμπορικούς περιορισμούς για βασικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγή ημιαγωγών τον περασμένο μήνα.

Παρά τη SK Hynix στην Κορέα, η ηγεσία της διέταξε τις εταιρείες να αναπτύξουν σχέδια έκτακτης ανάγκης. Αλλά η Samsung δεν φαίνεται να είναι τόσο ξεχασμένη, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει να επενδύει στην παραγωγή κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Τέλος, δεδομένης της απότομης μείωσης των κερδών και της ζήτησης στην επιχείρηση μνήμης, το λειτουργικό κέρδος του δεύτερου τριμήνου αναμένεται να μειωθεί κατά το ήμισυ σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.