Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Samsung δεν προειδοποιεί δημόσια οριζόντια αναδίπλωση κινητό τηλέφωνο

Η Samsung δεν προειδοποιεί δημόσια οριζόντια αναδίπλωση κινητό τηλέφωνο

Στο "Samsung Developers Conference 2019" (SDC 19) που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, η Samsung Electronics παρουσίασε ένα νέο είδος πτυσσόμενου κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με την έκθεση του πρακτορείου ειδήσεων Yonhap, το κινητό τηλέφωνο είναι διαφορετικό από το Galaxy Fold. Δεν είναι διπλωμένο κάθετα σαν ένα βιβλίο ή ένα εγχειρίδιο. Αντ 'αυτού, είναι οριζόντια προσανατολισμένη και μπορεί να διπλώσει το τηλέφωνο σε ένα μικρό τετράγωνο.

Ο Zheng Huishun, ο διευθυντής της ομάδας ανάπτυξης ηλεκτρονικής ασύρματης αρχιτεκτονικής Samsung Electronics, δεν έδειξε νέες προειδοποιήσεις σχετικά με το νέο πτυσσόμενο βίντεο κινητού τηλεφώνου. Στην ομιλία, το Galaxy Fold ήταν μόνο η αρχή. Το εκπληκτικό πράγμα για την τεχνολογία αναδίπλωσης είναι ότι κάνει το τηλέφωνο πιο εκλεπτυσμένο.

Η Zheng Huishun είπε ότι η Samsung πειραματίζεται με τσέπες, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε κινητό τηλέφωνο γενικού μεγέθους κατά τη λήψη φωτογραφιών και την εγγραφή. Είναι ευρέως πιστεύεται ότι τα πτυσσόμενα κινητά τηλέφωνα που θα αναφερθούν αργότερα θα είναι μικρότερα από το Galaxy Fold στην αγορά.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης "The Verge", η Samsung Electronics ενισχύει την τεχνολογία των πτυσσόμενων κινητών τηλεφώνων, ενώ παράλληλα δημιουργεί μικρότερα κινητά τηλέφωνα, μπορεί επίσης να αυξήσει τον τύπο των κινητών τηλεφώνων.

Προς το παρόν, η Samsung δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες όπως το όνομα του τηλεφώνου, το χρόνο αγοράς και την τιμή. Αλλά η Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι η Samsung Electronics σχεδιάζει να εισαγάγει ένα τηλέφωνο χωρίς χρέωση που είναι φθηνότερο και ελαφρύτερο από το Galaxy Fold. Το προϊόν μπορεί να διπλωθεί σε τετράγωνο με μέγεθος οθόνης 6,7 ίντσες.

Η βιομηχανία αναμένει ότι το προϊόν αναμένεται να παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητών Επικοινωνιών (MWC) στις αρχές του επόμενου έτους.