Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Samsung εγκαινιάζει γραμμή παραγωγής 5nm EUV, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου

Η Samsung εγκαινιάζει γραμμή παραγωγής 5nm EUV, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου

Σύμφωνα με τη SAMMOBILE, η Samsung ξεκίνησε την κατασκευή μιας γραμμής παραγωγής 5nm EUV ένα χρόνο μετά την ανάπτυξη μιας διαδικασίας 5nm. Η Samsung ελπίζει να νικήσει την TSMC μέχρι το 2030 και να γίνει ηγέτης στον κλάδο των ημιαγωγών.

Η Samsung έχει παραγγείλει τον απαραίτητο εξοπλισμό από τον κατασκευαστή εξοπλισμού ημιαγωγών για να κατασκευάσει μια γραμμή παραγωγής 5nm στο εργοστάσιο V1 στην πανεπιστημιούπολη Hwaseong. Συνήθως χρειάζονται 2 έως 3 μήνες για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συνόλου του εξοπλισμού και η Samsung αναμένεται να ολοκληρώσει τη γραμμή παραγωγής των 5nm γύρω στα τέλη Ιουνίου.

Ενόψει της ολοκλήρωσης της γραμμής παραγωγής τσιπ, πρέπει να περιλαμβάνει διαδικασίες δοκιμών, αξιολόγησης και βελτίωσης της απόδοσης. Οι ασφαλισμένοι της βιομηχανίας αναμένουν ότι η Samsung θα είναι σε θέση να παράγει 5nm μάρκες σε μεγάλη κλίμακα έως το τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους. Προηγουμένως, σύμφωνα με τις αναφορές digitimes, οι πηγές της βιομηχανίας αποκάλυψαν ότι η TSMC θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή τσιπ 5nm τον Απρίλιο. Όσον αφορά την παραγωγή τσιπ 5nm, η Samsung θα είναι τουλάχιστον μισό χρόνο πίσω από το TSMC. Προς το παρόν, η Samsung και άλλες εταιρείες έχουν καταλήξει σε συμφωνίες, στις οποίες η βασική ζώνη Qualcomm Snapdragon x60 5G θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία Samsung 5nm.