Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Samsung Electronics δεν σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή DRAM και άλλων τσιπ μνήμης.

Η Samsung Electronics δεν σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή DRAM και άλλων τσιπ μνήμης.

Παρόλο που η Ιαπωνία περιορίζει την εξαγωγή βασικών τεχνολογικών πρώτων υλών στη Νότια Κορέα και προκαλεί σοκ στη βιομηχανία, η Samsung Electronics Co. δήλωσε ότι δεν υπάρχει σχέδιο για τη μείωση της παραγωγής μνήμης DRAM και άλλων μαρκών μνήμης. Ανέφερε επίσης ότι είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο αντίκτυπος των ιαπωνικών περιορισμών στις εξαγωγές. Μπορεί να προσπαθήσει να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά.

Η BusinessKorea και η East Asia Daily ανέφεραν ότι η εκτελεστική εταιρεία της Samsung δήλωσε στις 31 Ιουλίου ότι η ιαπωνική κυβέρνηση δεν απαγόρευσε πλήρως την εξαγωγή υλικών ημιαγωγών, αλλά πρόσθεσε μια νέα διαδικασία αίτησης άδειας, Καθημερινές λειτουργίες της Samsung. Αυτό που θα κάνει η ιαπωνική κυβέρνηση στο μέλλον εξακολουθεί να είναι γεμάτο αβεβαιότητα και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί ο αντίκτυπος στην εταιρεία. Το εκτελεστικό δήλωσε: "Η σημερινή μείωση της παραγωγής πλακών δεν λαμβάνεται υπόψη και η γραμμή παραγωγής θα λειτουργήσει με ευελιξία για να ανταποκριθεί στις διακυμάνσεις της ζήτησης".

Όταν μιλάμε για τις αλλαγές στα αποθέματα μνήμης κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, τα στελέχη της Samsung αποκάλυψαν ότι τα αποθέματα θα μειωθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά είναι δύσκολο να προβλεφθεί πόσο γρήγορα θα μειωθεί το εξωτερικό περιβάλλον έχει αβεβαιότητες. Είπε ότι το NAND είναι γρήγορο. Τα αποθέματα μνήμης Flash άρχισαν να πέφτουν απότομα και αναμένεται να φτάσουν στο κατάλληλο επίπεδο το τρίτο τρίμηνο.

Όταν ρωτήθηκε για το πρόσφατο άλμα στις τιμές μνήμης, το εκτελεστικό είπε ότι αν αυτή η ανοδική τάση θα επηρεάσει τις μακροπρόθεσμες τιμές των συμβάσεων είναι δύσκολο να πούμε.

Κοιτάζοντας μπροστά για το επόμενο έτος, τα στελέχη της Samsung δήλωσαν ότι το επενδυτικό σχέδιο για εξοπλισμό μνήμης βρίσκεται ακόμα υπό προγραμματισμό. Το εργοστάσιο στο Xi'an της Κίνας αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Το εργοστάσιο Pyeongtaek στη Νότια Κορέα θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Από την άποψη του επαγγελματικού χυτηρίου, τα στελέχη της Samsung τόνισαν ότι η γραμμή παραγωγής της μονάδας EUV της Hwaseong Plant αναμένεται να λειτουργήσει κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, η εταιρεία θα δημιουργήσει επίσης μια 7-nanometer γραμμή επεξεργασίας EUV και μια εικόνα . Γραμμή παραγωγής αισθητήρων (S4). Τα στελέχη επεσήμαναν ότι η Samsung Labs αξιολογεί μια συσκευή για να διαπιστώσει αν μπορεί να εφαρμόσει διεργασίες EUV για την παραγωγή DRAM 3n γενιάς 10nm (1z-nm).

Όταν ερωτήθηκε εάν η γραμμή παραγωγής πάνελ έχει κλείσει εν μέρει, τα στελέχη της Samsung δήλωσαν ότι «Θα λειτουργήσουμε ευέλικτα τη γραμμή παραγωγής με βάση τις συνθήκες της αγοράς και τις στρατηγικές λειτουργίας».