Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ο μισθός αυξήθηκε κατά 20% τον Ιανουάριο, η TSMC αύξησε τον μισθό κατά 3 έως 5% πάλι τον Απρίλιο τον Απρίλιο

Ο μισθός αυξήθηκε κατά 20% τον Ιανουάριο, η TSMC αύξησε τον μισθό κατά 3 έως 5% πάλι τον Απρίλιο τον Απρίλιο

Η έκρηξη ημιαγωγών έχει αυξηθεί κατά της τάσης υπό τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19. Οι τρεις μεγάλες χυτηρίες του Tsmc, World και UMC αύξησαν τους μισθούς των υπαλλήλων τους τον Απρίλιο και τον Μάιο. Η αύξηση των μισθών της TSMC τον Απρίλιο αυξήθηκε κατά περίπου 3% έως 3%. Πέντε; Ο κόσμος θα αυξήσει επίσης το μισθό κατά 3% από τον Απρίλιο. Το UMC θα προσαρμοστεί το μισθό το Μάιο χωρίς να ανακοινώσει το ρυθμό προσαρμογής, αλλά αναμένεται να είναι καλύτερο από πέρυσι και το ποσοστό αύξησης είναι το πρώτο εξάμηνο της κλάσης ημιαγωγών.

Τόσο το TSMC όσο και ο κόσμος έχουν κάνει διαρθρωτικές μεγάλες μισθολογικές προσαρμογές από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Το TSMC αύξησε σημαντικά τον κύριο και το μισθό τους κατά 20%. Ο κόσμος ακολούθησε το Jood και ανακοίνωσε ότι όλοι οι τακτικοί υπάλληλοι προσλήφθηκαν άμεσα στην Ταϊβάν θα αυξήσουν το μηνιαίο κύριό τους και μισθό κατά 100%. Δέκατα. Εκείνη την εποχή, οι δύο εταιρείες υπογράμμισαν ότι η ετήσια προσαρμογή μισθών ρουτίνας και το μπόνους του έτους, το μπόνους τριών τομής και τα μερίσματα παρέμειναν αμετάβλητα. Τώρα, η ετήσια προσαρμογή μισθοδοσίας των δύο εταιρειών έχει κυκλοφορήσει, η οποία ισοδυναμεί με δύο αυξήσεις μισθών για όλους τους υπαλλήλους σε ένα χρόνο.

Το TSMC ανακοίνωσε νωρίτερα ότι φέτος, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων, τα μπόνους απόδοσης, η αμοιβή και τα μερίσματα των 69,51 δισεκατομμυρίων NT (το ίδιο παρακάτω), ο μέσος άνθρωπος μπορεί να λάβει 1,39 εκατομμύρια γιουάν, αύξηση περίπου 30% από το μέσο όρο του περασμένου έτους. Φέτος, η εταιρεία θα συνεχίσει να αυξάνει το μισθό του κατά 3% έως 5%. Προκειμένου να αντιμετωπίσει τη συνεχή επέκταση της παραγωγής, η εταιρεία θα προσλάβει άλλους 8.000 ανθρώπους φέτος. Αναμένεται να προσελκύσει περισσότερο νεαρό αίμα για να ενταχθεί.

Πέρυσι, η UMC υπέστη επίσης έντονη ζήτηση για μάρκες και πλήρη χωρητικότητα και το κέρδος του έθεσε ένα νέο 20χρονο υψηλό. Φέτος, μετά την παρακολούθηση της προσαρμογής των δομικών μισθών της TSMC 2,5-6%, θα πραγματοποιήσει επίσης μια ρουτίνα ρουτίνας από την 1η Μαΐου. Ρύθμιση σεξουαλικού μισθού. Η UMC δήλωσε ότι είναι ενοχλητικό να ανακοινώσει τις προσαρμογές μισθών ενόψει της διαφορετικής απόδοσης κάθε ατόμου, αλλά τονίζει ότι θα είναι η πρώτη τάξη της βιομηχανίας και το συνολικό κέρδος αναμένεται να είναι καλύτερο από πέρυσι. Η προσαρμογή είναι υψηλότερη από πέρυσι.

Ιαπωνία Semiconductor Manufacturing Co, Ltd ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τη μηνιαία παραγωγική του χωρητικότητα 40.000 ώριμων έργων 40.000 28nm στο εργοστάσιο Nanjing στην ηπειρωτική Κίνα. Το UMC επεκτείνει επίσης τη γραμμή παραγωγής 28nm στο φυτό Nanke P5 και ηπειρωτική λιανξίνη. Η παραγωγική ικανότητα υπογραμμίζει ότι η έλλειψη τσιπ έχει εξηγηθεί από τα προηγούμενα 40 έως 65 νανόμετρα και έχει επεκταθεί σε 28 νανόμετρα. Βραχυπρόθεσμα, η νέα παραγωγική ικανότητα δεν είναι εύκολο να ανοίξει, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης τιμής του χυτηρίου 8 ιντσών και 12 ιντσών.