Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η SK Hynix ενισχύει την επιχειρηματικότητα των αισθητήρων εικόνας CMOS, τέσσερα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα

Η SK Hynix ενισχύει την επιχειρηματικότητα των αισθητήρων εικόνας CMOS, τέσσερα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα

Σύμφωνα με την Times της Κορέας, η SK Hynix δήλωσε την Παρασκευή ότι η εταιρεία ενισχύει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον τομέα των αισθητήρων εικόνας CMOS, σε σχέση με την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά κάμερας smartphone.

Η SK Hynix ανέφερε ότι έχουν αναπτύξει τέσσερις νέους αισθητήρες εικόνας CMOS υπό τη νέα μάρκα "Black Pearl". Η εταιρεία άρχισε να προμηθεύει τρία από αυτά στους κατασκευαστές smartphones και θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή του τέταρτου αυτού του μήνα.

Η SK Hynix μετονομάστηκε πρόσφατα σε μάρκα αισθητήρων CMOS "Black Pearl" για να ενισχύσει την ανταγωνιστική της θέση έναντι των αντιπάλων της Sony και της Samsung. Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη τις δικές τους μάρκες αισθητήρων εικόνας - Exmor και ISOCELL.

Η SK Hynix μετασχημάτισε μερικές από τις γραμμές παραγωγής DRAM της στο Icheon, Gyeonggi-do σε κέντρα παραγωγής αισθητήρων εικόνας CMOS. Σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς Techno System Research (TSR), η Sony και η Samsung κατέχουν μερίδιο αγοράς 48% και 21% το 2019, αντίστοιχα.