Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ο Sk Hynix καθιέρωσε μια θυγατρική εξ ολοκλήρου στην Dalian για να προωθήσει την απόκτηση της επιχείρησης NAND της Intel

Ο Sk Hynix καθιέρωσε μια θυγατρική εξ ολοκλήρου στην Dalian για να προωθήσει την απόκτηση της επιχείρησης NAND της Intel

Η Επιτροπή Fair Trade της Κορέας (KFTC) δήλωσε στις 27ο ότι έχει εγκρίνει το SK Hynix για να αποκτήσει την επιχείρηση NAND της Intel. Νωρίτερα, η συναλλαγή αυτή εγκρίθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Αναφέρεται ότι η SK Hynix δημιούργησε πρόσφατα θυγατρική στο Dalian για να προωθήσει περαιτέρω την απόκτηση.

Σύμφωνα με την έρευνα της Εταιρείας, η IXK Hynix Semiconductor (Dalian), Ltd, ιδρύθηκε επίσημα στις 13 Μαΐου. Ο νόμιμος εκπρόσωπος είναι ο Jin Chenghan και το εγγεγραμμένο κεφάλαιο είναι 100 εκατομμύρια κέρδη. Το πεδίο εφαρμογής περιλαμβάνει: σχεδιασμό ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, κατασκευή και πωλήσεις κλπ. Η εταιρεία ελέγχεται από το 100% από την SK Hynix Co, Ltd.

Η Κορεατική Μέλανα Businesskorea ανέφερε ότι έξι χώρες, όπως η Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βραζιλία και η Νότια Κορέα θα επανεξετάσουν τη συναλλαγή. Η SK Hynix καθιέρωσε θυγατρική στο Dalian για να προωθήσει περαιτέρω την απόκτηση.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η SK Hynix και η κυβέρνηση του Δημοτικού Λαού Dalian υπέγραψε επίσημα ένα μνημόνιο κατανόησης σχετικά με τη συνεργασία μέσω του βίντεο, να προωθήσει από κοινού την απόκτηση του εργοστασίου του Dalian Chip και τα επόμενα νέα επενδυτικά σχέδια στο Dalian.

Οι παρατηρητές της βιομηχανίας πιστεύουν ότι η συμφωνία σχετίζεται με την επέκταση του εργοστασίου της Intel. Ωστόσο, η SK Hynix δεν αποκαλύφθηκε το συγκεκριμένο περιεχόμενο του έργου.