Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η SIA ανακοίνωσε παγκόσμια στοιχεία πωλήσεων ημιαγωγών για τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, αύξηση 4,9% από έτος σε έτος

Η SIA ανακοίνωσε παγκόσμια στοιχεία πωλήσεων ημιαγωγών για τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, αύξηση 4,9% από έτος σε έτος

Η Αμερικανική Ένωση Βιομηχανίας Ημιαγωγών (SIA) δημοσίευσε έκθεση στις 3 Σεπτεμβρίου, δείχνοντας ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις ημιαγωγών τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους ήταν 35,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, αύξηση 4,9% από τα 33,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2019 και τον Ιούνιο 2020 σε σύγκριση με προηγούμενος μήνας. Από 34,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 2,1%.


Η μπλε καμπύλη αντιπροσωπεύει τις συνολικές πωλήσεις και η κόκκινη καμπύλη αντιπροσωπεύει τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (πηγή δεδομένων: Παγκόσμιος Οργανισμός Στατιστικής Εμπορίου Ημιαγωγών WSTS)

«Τους πρώτους επτά μήνες του τρέχοντος έτους, η παγκόσμια αγορά ημιαγωγών προσπαθεί ακόμη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσει τις διάφορες δυσκολίες που προκαλούνται από την επιδημία και τον ανεμοστρόβιλο. Οι πωλήσεις τον Ιούλιο έχουν αυξηθεί από έτος σε έτος και από μήνα σε μήνα. Αλλά για το βιομηχανία ημιαγωγών, Υπάρχει ακόμη τεράστια αβεβαιότητα στην αγορά ", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SIA John Neuffer (John Neuffer). "Οι πωλήσεις στην περιοχή της Αμερικής παρέμειναν ισχυρές τον Ιούλιο, αύξηση 26% από έτος σε έτος."

Η έκθεση επεσήμανε ότι, με εξαίρεση την Αμερική, οι πωλήσεις στην Κίνα (αύξηση 3,5%) και σε όλες τις άλλες περιοχές της Ασίας-Ειρηνικού (αύξηση 1,4%) αυξήθηκαν από έτος σε έτος, αλλά μειώθηκαν στην Ιαπωνία (μείωση 0,4% ) και την Ευρώπη (μείωση 14,7%).

Σε μηνιαία βάση, σε σύγκριση με τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, οι πωλήσεις σε όλες τις περιοχές έχουν αυξηθεί: Ασία-Ειρηνικός / Άλλες περιοχές (4,5%), Ιαπωνία (3,4%), Ευρώπη (3,2%), Αμερική (0,9%) και Κίνα (0,5%) ).