Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ημι: Η αγορά εξοπλισμού ημιαγωγών θα χτυπήσει ένα νέο 100 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ το 2022

Ημι: Η αγορά εξοπλισμού ημιαγωγών θα χτυπήσει ένα νέο 100 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ το 2022


Η Semi κυκλοφόρησε ένα online μέση έτος συνολικής έκθεσης εξοπλισμού ημιαγωγού OEM για το 14ο, προβλέποντας ότι η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού κατασκευής ημιαγωγών θα αυξηθεί κατά 34% το 2021 για να φτάσει τα 95,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και αναμένεται να φτάσει ένα νέο υψηλό το 2022 , ξεπερνώντας το σήμα 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η ημιπολύτιμη η Ταϊβάν Πρόεδρος Cao Shilun επεσήμανε ότι αυτό το κύμα ανάπτυξης καθοδηγείται κυρίως από τις συνεχείς επενδύσεις των ημιαγωγών κατασκευαστών σε μακροπρόθεσμους τομείς που σχετίζονται με την ανάπτυξη, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν στην επέκταση της αγοράς του ημιαγωγού εμπρόσθιου άκρου και του οπίσθιου εξοπλισμού.

Από μια περιφερειακή προοπτική, η Νότια Κορέα, η Ταϊβάν και η Κίνα αναμένεται να παραμείνουν μεταξύ των τριών κορυφαίων δαπανών του εξοπλισμού το 2021. Μεταξύ αυτών, η Νότια Κορέα κορυφώνεται ο κατάλογος με την ισχυρή δυναμική της μνήμης και την ουσιαστική επένδυση σε προηγμένη λογική και χυτήριο διαδικασίες. Η αγορά εξοπλισμού στην Ταϊβάν, η Κίνα αναμένεται να επιστρέψει στην ηγετική του θέση το επόμενο έτος. Άλλες περιφερειακές αγορές αναμένεται επίσης να αναπτυχθούν τα επόμενα δύο χρόνια.

Από την προοπτική των τύπων εξοπλισμού, οι δαπάνες για τον εξοπλισμό Fab (συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των πλακιδίων, οι εγκαταστάσεις FAB και του εξοπλισμού μάσκας) αναμένεται να αυξηθούν κατά 34% το 2021, φθάνοντας σε ένα ρεκόρ υψηλό από 81,7 δισ. Δολάρια και αναμένεται επίσης να επιτευχθεί 6 % Η αύξηση του 2022, το μέγεθος της αγοράς υπερβαίνει τα 86 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Οι διαπραγματεύσεις χυτηρίου και λογικών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ήμισυ των συνολικών πωλήσεων εξοπλισμού Fab, επωφελούνται από την ισχυρή ζήτηση για προηγμένη τεχνολογία στην παγκόσμια βιομηχανική ψηφιοποίηση. Το 2021, θα αυξηθούν κατά 39% σε ετήσια βάση και οι συνολικές δαπάνες θα φθάσουν 45,7 δισ. Δολάρια ΗΠΑ. Η ανάπτυξη αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το 2022 και η επένδυση σε εξοπλισμό χυτηρίου και λογικού θα αυξηθεί κατά 8%.

Ο εξοπλισμός παραγωγής NAND και DRAM οδηγείται από την ουσιαστική ζήτηση για μάρκες μνήμης και συσκευές αποθήκευσης και οι συνολικές δαπάνες συνεχίζουν να αυξάνονται. Μεταξύ αυτών, ο εξοπλισμός DRAM θα ​​ανεβαίνει κατά 46% το 2021 και το συνολικό ποσό θα υπερβεί τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Η αγορά εξοπλισμού NAND θα αυξηθεί επίσης κατά 13% το 2021, φθάνοντας τα 17,4 δισ. Δολάρια ΗΠΑ και θα συνεχίσουν να αυξάνονται κατά 9% το 2022 έως 18,9 δισ. Δολάρια ΗΠΑ.

Επιπλέον, λόγω της εφαρμογής της προηγμένης τεχνολογίας συσκευασίας, οι δαπάνες για τον εξοπλισμό συναρμολόγησης και συσκευασίας θα αναρριχηθούν σε 6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021, αύξηση 56% και θα συνεχίσουν να αυξάνονται ελαφρά κατά 6% το 2022. Ο εξοπλισμός δοκιμής ημιαγωγών Η αγορά θα αυξηθεί κατά 26% το 2021 για να φτάσει τα 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Το 2022, θα υπάρξει αύξηση κατά 6% το 2022, που τροφοδοτείται από τη ζήτηση για εφαρμογές υπολογιστών 5G και υψηλής απόδοσης (HPC).