Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η φήμη έχει ότι η Intel εξετάζει μια απόκτηση ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η φήμη έχει ότι η Intel εξετάζει μια απόκτηση ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων


Οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα είπαν το Reuters ότι η Intel συζητά τη δυνατότητα απόκτησης Sifive. Το Sifive είναι μία από τις εταιρείες σχεδιασμού τσιπ που λειτουργούν ήδη στην αγορά βάσει του Open Source Risc-V.

Νωρίτερα, ο Bloomberg ανέφερε μια πηγή όπως λέει ότι η Intel εξετάζει μια προσφορά ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Intel και η Qualcomm είναι ήδη ένας από τους επενδυτές της Sifive. Σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής η SK Hynix, η Sifive έλαβε 61 εκατομμύρια δολάρια.

Η εξαγορά της Sifive μπορεί να παρέχει στην Intel με μια βιβλιοθήκη πνευματικής ιδιοκτησίας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις δικές του μάρκες, ή μπορεί να πωληθεί στους πελάτες στο μέλλον. Η Intel δήλωσε ότι σχεδιάζει να βοηθήσει τους υπολογιστές υπολογιστών με βάση την ιδιόκτητη αρχιτεκτονική X86 στους πελάτες ως μέρος της επιχείρησής της. Αλλά η Intel θα πάρει επίσης μια ώθηση στην επιχείρηση λογισμικού της. Το Sifive δεσμεύεται επίσης να κάνει ευκολότερους τύπους υπολογιστικών τσιπς, και το προηγούμενο έτος προσέλαβε τον Chris Latner, έναν γνωστό επιστήμονα υπολογιστών της Valley Silicon Valley.

Η Ratner δημιούργησε τη γλώσσα ταχεία προγραμματισμού για την Apple, η οποία έχει γίνει ο κύριος τρόπος που οι προγραμματιστές γράφουν εφαρμογές για το iPhone. Πρόσφατα, ο Ratner ήταν επίσης υπεύθυνος για την ομάδα γλωσσών προγραμματισμού κάτω από το Google Brain της Google Brain και Tensorflow της Tensorflow του Alphabet.