Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Qualcomm ενώνει δεκαπέντε χειριστές παγκοσμίως για να δημιουργήσει από κοινού προϊόντα XR Viewer

Η Qualcomm ενώνει δεκαπέντε χειριστές παγκοσμίως για να δημιουργήσει από κοινού προϊόντα XR Viewer


Στις 26 Μαΐου 2020, η Qualcomm ανακοίνωσε σήμερα στην Augmented Reality World Expo (AWE) ότι θα συνεργαστεί με παγκόσμιους χειριστές, κατασκευαστές smartphone και κατασκευαστές XR Viewer για να παραδώσει προϊόντα XR Viewer σε καταναλωτές και εταιρικούς χρήστες εντός του επόμενου έτους. Από τότε που η Qualcomm Technologies ανακοίνωσε την κυκλοφορία του XR Viewer που μπορεί να συνδεθεί με smartphone 5G, υπήρξαν 15 χειριστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των China Mobile, China Telecom, China Unicom, Deutsche Telekom, EE, KDDI, KT Telecom, LG Uplus, NTT DOCOMO, Η Orange, η SK Telecom, η Softbank, η Telefonica, η Verizon και η Vodafone, σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν δείγματα του XR Viewer και να τα χρησιμοποιήσουν για εμπορική χρήση για να προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου συναρπαστική εμπειρία μέσω της τεχνολογίας 5G.

Το XR Viewer είναι μια ελαφριά συσκευή προβολής που είναι τοποθετημένη στο κεφάλι και μπορεί να συνδεθεί σε ένα smartphone 5G εξοπλισμένο με την πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon ™ 855 ή Snapdragon 865 μέσω USB Type-C. Τα χαρακτηριστικά του υψηλού εύρους ζώνης και του χαμηλού λανθάνοντος χρόνου που υποστηρίζονται από το 5G είναι ζωτικής σημασίας για την υψηλής ποιότητας XR. Το XR Viewer θα χρησιμοποιήσει smartphone 5G για να ανοίξει μια νέα γενιά συναρπαστικής εμπειρίας. Σύμφωνα με την κοινή δράση των XR και 5G, ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος συνδέεται, επικοινωνεί και καταναλώνει περιεχόμενο θα μεταμορφωθεί. Οι αγαπημένες εφαρμογές smartphone των καταναλωτών μπορούν να παρουσιαστούν μπροστά στα μάτια τους μέσω της εμπειρίας AR ή μέσω εικονικών πλατφορμών συνεργασίας για την επίτευξη ολογραφίας Telepresence, επανάσταση στη μορφή των συναντήσεων εργασίας.

Μέσω του προγράμματος προσαρμογής γυαλιών Qualcomm® XR, η Qualcomm Technologies ελέγχει την απόδοση του XR Viewer και επιβεβαιώνει τη συμβατότητα μεταξύ του XR Viewer και των smartphone για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία. Το σχέδιο περιλαμβάνει δύο τύπους πιστοποίησης για smartphone και XR Viewer, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν κατασκευαστές OEM (συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών smartphone και κατασκευαστών XR Viewer) για την επαλήθευση της προσαρμογής μεταξύ πολλαπλών smartphone και πολλαπλών προγραμμάτων προβολής χωρίς αντιστοίχιση προσαρμογής one-to-one. Το σχέδιο προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR περιλαμβάνει:

Απόδοση κεφαλής παρακολούθησης 6DOF του Viewer και του smartphone

Επαλήθευση βαθμονόμησης εμφάνισης θεατή

Επαλήθευση της καθυστέρησης κίνησης προς φωτονία για μετάβαση στην οθόνη στο πρόγραμμα προβολής και στο smartphone

Δοκιμή κατανάλωσης ισχύος και προβολής smartphone και θερμότητας

Διαλειτουργικότητα μεταξύ του Viewer και του smartphone

Τα γυαλιά 3G, iQiyi, Nreal, OPPO, Panasonic, Pico και Intron Technology βρίσκονται υπό πιστοποίηση. Αφού περάσουν την πιστοποίηση, θα αναπτύξουν γρήγορα συσκευές εξοπλισμένες με την πλατφόρμα Snapdragon για κινητές συσκευές τους επόμενους μήνες. Οι καταναλωτές και οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογότυπο "Qualcomm XR Optimized" για να κατανοήσουν τη συμβατή απόδοση προσαρμογής των smartphone και του XR Viewer με μια ματιά. Προς το παρόν, οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων συμπεριλαμβανομένων των ASUS, Black Shark, OnePlus, OPPO, Hammer Technology, vivo και ZTE σχεδιάζουν να προσφέρουν στους χρήστες μια νέα εμπειρία XR μέσω smartphone 5G που υποστηρίζουν το Viewer. Περισσότεροι κατασκευαστές OEM θα ενταχθούν επίσης ο ένας μετά τον άλλο.

Καθώς το 5G επεκτείνεται παγκοσμίως, το οικοσύστημα XR είναι έτοιμο να συνδυάσει ανώτερη κυτταρική συνδεσιμότητα, υψηλής ποιότητας υλικό και κορυφαίο εξοπλισμό XR. Είτε πρόκειται για εσωτερικούς χώρους είτε για εξωτερικούς χώρους, η εμπειρία XR αναμένεται να επεκταθεί παγκοσμίως, και αναμένουμε περισσότερα άτομα να βιώσουν τη νέα "εκτεταμένη πραγματικότητα" το επόμενο έτος.

Εισαγωγή συνεργάτη

3G γυαλιά

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της 3Glasses, Wang Jie, δήλωσε: «Ως σημαντικός συνεργάτης του προγράμματος προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR, το 3Glasses είναι ο πρώτος στη βιομηχανία που ξεκίνησε γυαλιά VR συνδεδεμένα με smartphone 5G εξοπλισμένα με πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας Qualcomm Snapdragon 865/855. Προς το παρόν, Συνεργάζεται ενεργά με τους τρεις μεγάλους φορείς στην Κίνα και έχει επίσης ξεκινήσει επιχειρηματική συνεργασία με πολλούς κατασκευαστές επωνυμιών κινητών τηλεφώνων για την προώθηση της σύνδεσης περισσότερων κινητών τηλεφώνων 5G στα νέα προϊόντα 3Glasses X1S που θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2020. Η Qualcomm στοχεύει στο XR Viewer Το σχέδιο προσαρμογής γυαλιών XR μπορεί να συνδέσει εξαιρετικά λεπτά γυαλιά VR με κινητά τηλέφωνα 5G, καθιστώντας το την πιο κατάλληλη μορφή προϊόντος για τους καταναλωτές στην εποχή των 5G. Τα γυαλιά 3G θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με την Qualcomm Technologies, τους κατασκευαστές και τους χειριστές κινητών τηλεφώνων 5G για να κάνουν περισσότερα αλλαγές Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν την ομορφιά της εικονικής πραγματικότητας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. "

ASUS

Ο Bryan Chang, Γενικός Διευθυντής του ASUS Mobile Business Department, δήλωσε: "Η μάρκα ROG έχει δεσμευτεί να παρέχει προϊόντα υλικού για τους απόλυτους gamers. Η συνεργασία μας με την Qualcomm Technologies σε τηλέφωνα ROG αντικατοπτρίζει επίσης αυτήν την ιδέα. Το σχέδιο προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR είναι να βοηθήσει συνειδητοποιήστε το ROG. Η συμβατότητα των κινητών τηλεφώνων και του XR Viewer είναι πολύ σημαντική. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε πιο συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού μέσω συσκευών XR και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με περισσότερους συνεργάτες οικοσυστημάτων XR στο μέλλον. "

Μαύρος καρχαρίας

Ο Gang Gang, αντιπρόεδρος του Black Shark Product Center, δήλωσε: «Πολλά δημοφιλή παιχνίδια για κινητά είναι παιχνίδια επίπεδης όρασης, γεγονός που περιορίζει τους παίκτες να απολαμβάνουν μια εντυπωσιακή εμπειρία, ειδικά όσον αφορά τη χειραγώγηση, την ακοή και την οπτική εμπειρία. Είναι τέλειο. Το υψηλό εύρος ζώνης και ο χαμηλός λανθάνων χρόνος που προσφέρει το 5G είναι πολύ κατάλληλοι για την τεχνολογία XR. Ο Black Shark πιστεύει ότι από το 2020, αφού το παιχνίδι είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία XR, σίγουρα θα φέρει στους παίκτες μια ανατρεπτική εμπειρία παιχνιδιού, η οποία είναι τεράστια για τους παίκτες παιχνιδιών. Ως κατασκευαστής εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών και στρατηγικός συνεργάτης των παιχνιδιών Tencent, το Black Shark είναι πολύ πρόθυμο να σταθεί στην προοπτική του παιχνιδιού, συνδυάζοντας παιχνίδια cloud, σχέδιο προσαρμογής γυαλιών XR της Qualcomm Technologies για XR Viewer, κινητά τηλέφωνα, περιφερειακά και Qualcomm Technologies. . Προώθηση της εφαρμογής της τεχνολογίας XR στον τομέα των παιχνιδιών. "

China Mobile

Ο Wang Hengjiang, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του China Mobile Terminal, δήλωσε: "Το XR είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές" killer "της 5G και μία από τις βασικές επιχειρήσεις της China Mobile στην εποχή των 5G. Η China Mobile θα συνεχίσει να εξερευνά το '5G ​​με την Qualcomm Technologies και άλλες εταιρείες + καινοτομία τεχνολογίας XR και προσγείωση εφαρμογών. Σε συνδυασμό με το XR Viewer που κυκλοφόρησε η Qualcomm Technologies, θα φέρουμε περισσότερες νέες προβολές 5G και νέο gameplay στους τελικούς χρήστες το 2020, ανοίγοντας έναν νέο ορίζοντα XR. "

China Telecom

Ο Chen Li, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της China Telecom Tianyi Terminal Company, δήλωσε: «Το 5G, ως« γενική τεχνολογία »όπως οι ηλεκτρικοί και ατμομηχανές, έχει γίνει μια νέα κινητική ενέργεια για κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε Ενσωματώστε τα πλεονεκτήματα δικτύου της China Telecom 5G και cloud. Συνδυάζοντας με την κορυφαία τεχνολογία XR της Qualcomm Technologies, δώστε πλήρη εμπειρία στην αντίστοιχη τεχνική τους εμπειρία και προωθήστε από κοινού την έναρξη του 5G + XR σε βιομηχανικούς, ιατρικούς, εκπαιδευτικούς και καταναλωτικούς τομείς το 2020. "

Κίνα Unicom

Ο Τσεν Φενγκέι, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του τερματικού σταθμού της Κίνας Unicom και του κέντρου υποστήριξης καναλιών και αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Huasheng, δήλωσε: «Το υψηλό εύρος ζώνης και ο χαμηλός λανθάνων χρόνος του 5G σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή και διαδραστική εμπειρία της XR θα φέρουν τεράστιες αλλαγές σε ολόκληρη τη βιομηχανία. έχει συνεργαστεί με 21 συνεργάτες αλυσίδων βιομηχανίας XR, όπως η Qualcomm Technologies, για την οικοδόμηση μιας τερματικής οικολογικής συμμαχίας 5G XR. Η Qualcomm Technologies προωθεί την εμπορική ανάπτυξη του XR Viewer για smartphone 5G, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR, το οποίο θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε το 5G XR The η οικολογία ωριμάζει σταδιακά και τα σχετικά προϊόντα θα κυκλοφορήσουν όπως είχε προγραμματιστεί το 2020. "

Γερμανία Telecom

Ο Sean Seaton, ανώτερος αντιπρόεδρος συνεργασίας και τερματικός σταθμός της Deutsche Telekom Group, δήλωσε: «Η Deutsche Telekom και η Qualcomm Technologies έχουν προωθήσει από κοινού την καινοτομία και την ανάπτυξη της βιομηχανίας μέσω σταθερής στρατηγικής συνεργασίας. Και οι δύο πιστεύουμε ότι η XR σύντομα θα αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν. Το XR Viewer Το να μπορείς να εκμεταλλευτείς τα λειτουργικά πλεονεκτήματα των smartphone είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προόδου στην εισαγωγή προηγμένης τεχνολογίας στη μαζική αγορά. Από τη μία πλευρά, η Deutsche Telekom συνεργάζεται με τη Nreal και άλλους κορυφαίους συνεργάτες του XR Viewer για να ξεκλειδώσουν από κοινού το πλήρες δυναμικό του XR. Από την άλλη πλευρά, συνεργαζόμαστε επίσης με την Qualcomm Technologies για να διασφαλίσουμε καλή συμβατότητα και διαλειτουργικότητα μεταξύ των smartphones και του XR Viewer. Στο μέλλον, η Deutsche Telekom θα συνεργαστεί με πολλούς βασικούς παρόχους δικτύου από υπολογιστές αιχμής, 5G, έως Οι καλύτερες συνδέσεις στο σπίτι και άλλες πτυχές συμβάλλουν στο οικοσύστημα XR και θα προωθήσουν την ενσωμάτωση του XR με υψηλής ποιότητας περιεχόμενο όπως μουσική, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και παιχνίδια. Αναπτύσσουμε μια συναρπαστική ενσωματωμένη υπηρεσία XR, οπότε μείνετε συντονισμένοι. "

HTC

Ο Wang Jiping, Αντιπρόεδρος του VIVE Wave Ecosystem, δήλωσε: "Το HTC VIVE πιστεύει ότι ο συνδυασμός της τεχνολογίας 5G και XR είναι το θεμέλιο ενός νέου γύρου τεχνολογικής ανάπτυξης. Μέσω της πλατφόρμας ανάπτυξης Wave που παρέχεται από το VIVE, μπορούμε εύκολα να επεκτείνουμε το Snapdragon Η τεχνολογία σε ένα ευρύ φάσμα ανάπτυξης του Χειριστή επιτρέπει στους χειριστές να χρησιμοποιούν προηγμένο υλικό XR και περιεχόμενο για να δημιουργήσουν συναρπαστικές εμπειρίες. "

IQiyi Smart

Ο Xiong Wen, Διευθύνων Σύμβουλος της iQIYI Intelligent Technology Co., Ltd., δήλωσε: "Η IQIYI Intelligent, ως σε βάθος συνεργάτης της Qualcomm Technologies, έχει αναπτύξει πλήρως τη στρατηγική XR, συμπεριλαμβανομένης της δικής της μάρκας προϊόντων Qiyu AR και VR Glass, χρησιμοποιώντας split design και 5G κινητά τηλέφωνα. Συνδεδεμένα, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά λεπτή οπτική τεχνολογία για να πραγματοποιήσουν την εξαιρετικά ελαφριά εμπειρία φθοράς των γυαλιών, ανοίγοντας το περιεχόμενο της πλατφόρμας iQiyi και web / έγγραφο / ταινίες / παιχνίδια για κινητά / γραμματοκιβώτιο / συνομιλία μέσω βίντεο WeChat και άλλα σκηνές οθόνης, που γίνονται ένα προσωπικό ολόγραμμα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε στο οικοσύστημα 5G. Ο χώρος εργασίας επιτρέπει στο 5G + VR / AR να εισέρχεται πιο γρήγορα στη ζωή των καταναλωτών. "

KDDI

Η Shinya Muramoto, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Επιχειρήσεων και Επέκτασης Υπηρεσιών του Τμήματος Προσωπικών Επιχειρήσεων της KDDI Corporation, δήλωσε: «Για πολλά χρόνια, εργαζόμαστε για την 5G και την XR ως βασική επιχειρηματική στρατηγική της KDDI. Ενσωμάτωση και υλοποίηση του το 2020. Με την επίσημη εμπορευματοποίηση της 5G στην Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2020, η εταιρική σχέση άνω των 20 ετών μεταξύ της KDDI και της Qualcomm Technologies έχει εισέλθει σε ένα νέο στάδιο. Είμαστε ευτυχείς που τα δύο μέρη θα ξεκινήσουν από κοινού φέτος οι υπηρεσίες XR που προσφέρουν μια μετασχηματιστική εμπειρία στους χρήστες. "

KT Telecom

Ο Hyeon-seuk Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας τερματικών της KT Telecom, δήλωσε: «Η KT Telecom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Νότια Κορέα. Χρησιμοποιώντας το μηχάνημα VR all-in-one που βασίζεται σε IPTV, παρουσιάσαμε επιτυχώς την "Super VR TV" παγκοσμίως για πρώτη φορά. Μέσω της συνεργασίας με την Qualcomm Technologies, η KT Telecom ελπίζει να προσφέρει στους χρήστες IPTV μια πιο ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία μέσω των τεχνολογιών 5G και VR. "

LG Uplus

Ο Daewon Song, Αντιπρόεδρος του Future Product Business Group της LG Uplus, δήλωσε: «Το 2019, έχουμε εμπορευματοποιήσει ακουστικά VR που είναι συνδεδεμένα με smartphone 5G και παρέχουμε περισσότερες από 1.500 εμπειρίες και περιεχόμενο VR, όπως βίντεο 3D VR και εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4K βίντεο. Καλύπτοντας παιχνίδια, παραστάσεις, ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, ταινίες, εκπαίδευση κ.λπ. Φέτος, σκοπεύουμε να εμπορευματοποιήσουμε τα γυαλιά AR που είναι συνδεδεμένα με smartphone 5G και θα συνεργαστούμε στενά με την Qualcomm Technologies στη συνεργασία περιεχομένου καταναλωτικών και εμπορικών VR και σε άλλους τομείς. Συνεργασία."

Nreal

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nreal Xu Chi είπε: "Η Nreal έχει δεσμευτεί να παραδίδει γυαλιά MR με ταχύτερο ρυθμό. Ταυτόχρονα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τους παγκόσμιους χειριστές και την Qualcomm Technologies για να προωθήσουμε περισσότερους χρήστες να επιλέξουν να χρησιμοποιούν γυαλιά MR. Το σύστημα Nebula 3D της Nreal υποστήριξη Ενεργοποίηση εφαρμογών και εμπειριών έξυπνων τηλεφώνων στο περιβάλλον MR, αυτό το επίτευγμα ορόσημο όχι μόνο προάγει την παγκόσμια δημοτικότητα των προϊόντων XR, αλλά επιτρέπει επίσης στους κορυφαίους προγραμματιστές εφαρμογών XR να χρησιμοποιούν τα βελτιωμένα προϊόντα SDK υλικού μας. Το Nreal SDK παρέχει την καλύτερη πλατφόρμα ανάπτυξης και παράδοσης για εφαρμογές MR ποιότητας καταναλωτή, θα συνεχίσει να αφιερώνει στην ανάπτυξη και την προσγείωση της εμπειρίας XR με βολικό και γρήγορο τρόπο στα τρέχοντα και την επόμενη γενιά τερματικά Snapdragon.

ΝΤΤΟ ΝΤΟΚΟΜΟ

Ο Seiji Abe, αντιπρόεδρος της NTT DOCOMO και γενικός διευθυντής του τμήματος προϊόντων, δήλωσε: "Οι συσκευές XR είναι μια πολλά υποσχόμενη κατηγορία στον κόσμο μετά το smartphone. Φυσικά, η NTT DOCOMO πιστεύει ότι αυτός ο δρόμος προς τον κόσμο των 5G μετα-smartphone είναι οδηγείται από smartphone. Άνοιξε. Στις πρώτες μέρες της εποχής 5G, η NTT DOCOMO πρότεινε την ιδέα του «MY NETWORK», δηλαδή, χρησιμοποιώντας τα smartphone ως κέντρο για την παροχή συνδέσεων 5G για διάφορα περιφερειακά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών XR. έχει στην εποχή 5G Δυνατότητα αλλαγής της ρουτίνας και δημιουργία νέας κουλτούρας επικοινωνίας. Το XR Viewer συνδέεται με smartphone 5G, όχι μόνο επιβεβαιώνει την έννοια του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΥ», αλλά επίσης αποδεικνύει τα χαρακτηριστικά υψηλής ταχύτητας και εξαιρετικά χαμηλού λανθάνοντος χρόνου 5G. Το NTT DOCOMO εργάζεται για να εισαγάγει τη δυνατότητα σύνδεσης σε γυαλιά AR εξοπλισμένα με Snapdragon 865 ή Snapdragon 855 smartphones και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μια πλατφόρμα διανομής περιεχομένου και να παρέχει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και εφαρμογές XR επιπτώσεις. Μέσω της συνεργασίας με τους οικολογικούς συνεργάτες XR με δυνατότητα Qualcomm Technologies, το NTT DOCOMO εργάζεται ενεργά στον τομέα XR Συμβολή στην ανάπτυξη. "

OnePlus

Ο Zhang Xuan, αντιπρόεδρος και επικεφαλής προϊόντων της OnePlus, δήλωσε: "Το 2020, ένα χρόνο μετά την πλήρη έκρηξη του 5G, η OnePlus ξεκίνησε επίσης τη σειρά 5G smartphone-OnePlus 8. Σειρά smartphone υψηλής ευρυζωνικότητας και χαμηλό χρόνο. χαρακτηριστικά, οι χρήστες θα απολαύσουν ένα νέο επίπεδο εμπειρίας περιεχομένου στο οικοσύστημα XR. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον μακροπρόθεσμο συνεργάτη μας Qualcomm Technologies για τη διεξαγωγή πιο εμπεριστατωμένης συνεργασίας για την από κοινού εξερεύνηση περισσότερων δυνατοτήτων τεχνολογίας XR στην εποχή 5G "

OPPO

Ο Liu Chang, Αντιπρόεδρος του OPPO και Πρύτανης του Ινστιτούτου Ερευνών, δήλωσε: "Το OPPO δεσμεύεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία 5G στους χρήστες εμπλουτίζοντας συνεχώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και τεχνολογίας μας. Η AR έχει απεριόριστες δυνατότητες και ανυπομονούμε να έχουμε περισσότερα με την Qualcomm Τεχνολογίες σε αυτόν τον τομέα. Συνεργαστείτε για να προσφέρετε στους χρήστες μια ενημερωμένη εμπειρία. Έχουμε δείξει μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών και προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων πρωτοτύπων γυαλιών AR πέρυσι, και θα μοιραστούμε περισσότερα νέα τεχνικά επιτεύγματα το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Πορτοκάλι

Ο Philippe Lucas, ανώτερος αντιπρόεδρος του εξοπλισμού και των συνεργασιών πελατών της Orange, δήλωσε: "Το πρόγραμμα προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR είναι ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της δημοτικότητας της αγοράς XR Viewer και ένα σημαντικό επίτευγμα για τη διασφάλιση μεγάλης κλίμακας χρήσης στο τερματικό οικοσύστημα. "

Η Karine Dussert-Sarthe, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Orange Product Marketing and Design, δήλωσε: «Η Orange έχει δεσμευτεί να οδηγήσει τον επερχόμενο μετασχηματισμό XR. Η επένδυση στο οικοσύστημα XR αντικατοπτρίζει την εστίαση της Orange στην καινοτομία και το 5G, δημιουργώντας περισσότερα νέα για προγραμματιστές και κατασκευαστές. Η ευκαιρία παρέχει επίσης στους χρήστες μας μια νέα εμπειρία που προκύπτει από την τεχνολογία MR. "

Ματσούσιτα

Η CTO Michiko Ogawa της Matsushita Electric Co., Ltd. δήλωσε: "Στο CES 2020 στο Λας Βέγκας, η Panasonic παρουσίασε το πρώτο πρωτότυπο προϊόν στον κόσμο των γυαλιών VR εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας με λειτουργία HDR και επαινέθηκε ευρέως από τη βιομηχανία. Στην Qualcomm Με την υποστήριξη των Τεχνολογιών, σκοπεύουμε να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω αυτά τα γυαλιά VR ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτα με smartphone 5G. Συνδυάζοντας τη συνδεσιμότητα 5G και τα ελαφριά συμπαγή γυαλιά VR με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας, ελπίζουμε να ξεκινήσουμε από το 2021 για να παρέχουμε μια πολύ καθηλωτική εμπειρία για ζωντανή μουσική και αθλητικές εκδηλώσεις. "

Πίκο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pico, Zhou Hongwei, δήλωσε: "Η Qualcomm Technologies και η Pico έχουν μακρά και βαθιά ιστορία συνεργασίας, από το VR AIO πρώτης γενιάς έως το τρέχον ακουστικό Pico Neo 2 VR υποστηρίζονται από την πλατφόρμα Snapdragon XR. Δείξαμε τον Pico στα γυαλιά CES VR πρωτότυπο, μπορεί να συνδεθεί σε smartphone 5G μέσω USB Type-C. Ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR για να διασφαλίσουμε ότι τα επερχόμενα γυαλιά Pico VR είναι διαλειτουργικά και παρέχουν στους καταναλωτές την πιο συναρπαστική εμπειρία 5G VR / AR. θα δοκιμαστεί αργότερα φέτος. "

Τεχνολογία Yingchuang

Η Sun Li, πρόεδρος της Shadow Creative Technology, δήλωσε: «Υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες και προκλήσεις στην εποχή 5G, η οποία φέρνει μεγάλο χώρο καινοτομίας στη μορφή και την αλληλεπίδραση των έξυπνων γυαλιών. Η Qualcomm Technologies και η Shadow Creative διατηρούσαν πάντα μια σε βάθος στρατηγική συνεργασία. Τα τελευταία τρία Με βάση τις πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας Qualcomm Snapdragon 835 και 845, έχουμε αναπτύξει μια ποικιλία έξυπνων γυαλιών MR και VR όπως το Action One, το Shadow VR και το JIMO. Τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, θα κυκλοφορήσουμε το XR VIEWER. Το προϊόν μπορεί να εξοπλιστεί με Snapdragon Ο αυτο-ανεπτυγμένος κεντρικός υπολογιστής της πλατφόρμας XR2 για κινητά μπορεί επίσης να συνδεθεί με smartphone που είναι εξοπλισμένα με Snapdragon 865 ή Snapdragon 855 5G για να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών, των χειριστών και των πελατών της βιομηχανίας σε πολλά σενάρια και να δημιουργήσουν από κοινού μια ευημερούσα οικοσύστημα στην εποχή της ευφυΐας 5G. "

SK Telecom

Ο Jeon Jin-soo, αντιπρόεδρος της SK Telecom και επικεφαλής του επιχειρηματικού ομίλου 5GX, δήλωσε: «Με την εμπορευματοποίηση δικτύων 5G, η SK Telecom παρουσίασε νέες υπηρεσίες AR / VR για τα Jump AR και Jump VR πέρυσι. Η SK Telecom εργάζεται στους χρήστες μας 5G παρέχουν μια νέα συναρπαστική εμπειρία με βάση τις υπηρεσίες AR και VR. Αναμένουμε ότι με την αύξηση των χρηστών 5G, το μέγεθος της αγοράς AR / VR θα επεκταθεί περαιτέρω από αυτό το έτος. Η ανάπτυξη εξοπλισμού AR / VR, όπως ως υποστήριξη για 6 DOF (6 DOF)) Η δημοτικότητα των κρανών VR και των εξαιρετικά ανταγωνιστικών γυαλιών AR θα γίνει μια από τις κύριες κινητήριες δυνάμεις για την ταχεία ανάπτυξη της αγοράς. Πιστεύουμε ότι η λύση 5G της Qualcomm Technologies και το XR Viewer θα προωθήσουν το AR / VR περιπτώσεις χρήσης και τον αριθμό των χρηστών. Ταχεία ανάπτυξη. "

Έξυπνος

Ο Wu Dezhou, Πρόεδρος του New Stone Laboratory, δήλωσε: "Η Smartisan συνεργάζεται στενά με την Qualcomm Technologies για την εκκίνηση τερματικών 5G. Τώρα, διερευνούμε επίσης ενεργά το πεδίο XR Viewer, το οποίο θα απελευθερώσει σε μεγάλο βαθμό την εντυπωσιακή εμπειρία των smartphone 5G. χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να επιτύχουμε καλή συμβατότητα μεταξύ των τερματικών της Smartisan και όλων των μερών του οικοσυστήματος μέσω του προγράμματος προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR. Το οικοσύστημα tntOS της Smartisan θα φέρει μια νέα φανταστική εμπειρία σε smartphone και XR.

Softbank

Ο Yoshiaki Adachi, αντιπρόεδρος προϊόντων της Softbank Group, δήλωσε: "Προς το παρόν, ο Όμιλος Softbank έχει αρχίσει να παρέχει ορισμένες υπηρεσίες XR για χρήστες 5G και 4G. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που το XR Viewer με δυνατότητα Qualcomm Technologies θα εμπλουτίσει περαιτέρω το XR φέτος και στο μέλλον. Η εμπειρία χρήστη που μπορεί να προσφέρει η υπηρεσία. "

Telefonica

Ο Javier Encinas, Επικεφαλής Καινοτομίας Μάρκας, Terminal Business Unit, Telefonica Group, δήλωσε: "Το XR είναι μία από τις σημαντικές περιπτώσεις χρήσης για το 5G. Αυτήν τη στιγμή αναπτύσσουμε λύσεις που ενσωματώνουν τους δύο τομείς XR και 5G, οι οποίοι συνεχίζουν επίσης την προηγούμενη συνεργασία ανάπτυξη με O2 Telecom Η πρακτική του 5G είναι να ενσωματώσει την υπηρεσία μουσικής στο VR με το 5G. Χάρη στο πρόγραμμα προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR, θα είμαστε σε θέση να φέρουμε τους πελάτες μέσω του δικτύου 5G και των τελευταίων smartphone και αξεσουάρ που έχουν πιστοποιηθεί από το πρόγραμμα το πεδίο XR. Για καλύτερη εμπειρία. "

Verizon

Ο Brian Higgins, ανώτερος αντιπρόεδρος καταναλωτικών τερματικών αγορών και προϊόντων στη Verizon, δήλωσε: «Το δίκτυο Ultra Wideband της Verizon 5G θα δημιουργήσει μια μετασχηματιστική εμπειρία για τους πελάτες μας και συνεργαζόμαστε με την Qualcomm Technologies για την προώθηση της ανάπτυξης του οικοσυστήματος XR. παράδειγμα των προσπαθειών μας προς αυτή την κατεύθυνση. Η καινοτόμος τεχνολογία XR σε συνδυασμό με το δίκτυο ευρείας ζώνης 5G της Verizon θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μας αλληλεπιδρούν στο μέλλον και καθώς το οικοσύστημα XR συνεχίζει να αναπτύσσεται, η Verizon θα συνεχίσει να παρέχει ισχυρή εμπειρία XR. "

νίνο

Ο Wang Youfei, γενικός διευθυντής του vivo smart terminal, δήλωσε: "Το vivo συνεχίζει να υποστηρίζει την οικολογική κατασκευή της Qualcomm Technologies 5G, σε συνδυασμό με τη βαθιά συσσώρευσή της στον τομέα 5G και την Qualcomm Technologies για την προώθηση της ανάπτυξης σχετικών εφαρμογών. Με την έντονη ανάπτυξη του παγκόσμια βιομηχανία 5G, θα συνεχίσουμε επίσης να διερευνούμε περισσότερες δυνατότητες της τεχνολογίας XR συμπεριλαμβανομένου του XR Viewer και να απελευθερώνουμε την ισχυρή ενέργεια της οικολογίας 5G. "

Vodafone

Ο Sebastian Koepl, επικεφαλής μάρκετινγκ προϊόντων AR στη Vodafone, δήλωσε: "Η ομάδα ανάπτυξης μας αναπτύσσει πολλές λύσεις AR. Στη διαδικασία, το πρόγραμμα προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR μάς έχει προσφέρει μεγάλη βοήθεια. Η 5G θα ανοίξει μια σειρά νέων προϊόντων για το XR Ευκαιρίες, έτσι οι δυνατότητες που ενισχύονται από το 5G είναι κρίσιμες για τις μελλοντικές ανάγκες μας και των χρηστών μας. "

ZTE

Ο Luo Wei, αντιπρόεδρος της ZTE Corporation και διευθυντής του Κέντρου Διαχείρισης Προϊόντων της Terminal Business Unit, δήλωσε: "Το XR είναι ένα από τα πιο σημαντικά σενάρια εφαρμογών στην εποχή των 5G. Η ZTE διατηρούσε πάντα ενεργό και ανοιχτό μυαλό στη στρατηγική XR και δεσμεύεται να φέρει τους καταναλωτές Πιο ακραία εμπειρία 5G. Η ZTE συνεχίζει να εργάζεται για δυνατότητες επικοινωνίας και αλγόριθμους βίντεο. Είναι η πρώτη εταιρεία που ανακοίνωσε την υποστήριξη για το πρόγραμμα προσαρμογής γυαλιών Qualcomm XR και συνεργάζεται στενά με την Qualcomm Technologies και τους συνεργάτες ανάντη και κατάντη τη βιομηχανική αλυσίδα για την ενδυνάμωση του οικοσυστήματος XR. "