Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Πρόεδρος των ΗΠΑ SIA: η κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει τους περιορισμούς στην εξαγωγή τεχνολογίας τσιπ

Πρόεδρος των ΗΠΑ SIA: η κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει τους περιορισμούς στην εξαγωγή τεχνολογίας τσιπ

Προσέχετε με σκοπό τον "διάλογο με τον κόσμο και την αναζήτηση κοινής ανάπτυξης", η ετήσια συνάντηση "τριών ημερών", η ετήσια συνεδρίαση της Κίνας "

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της American Semiconductor Ensociation (SIA), John Neuffer, δήλωσε στο φόρουμ ότι η βιομηχανία τσιπ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού. Καμία χώρα δεν μπορεί να αυτοματοποιήσει πλήρως την αλυσίδα τροφοδοσίας τσιπ. Η κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει τους περιορισμούς στην εξαγωγή τεχνολογίας τσιπ. Μεγάλες επενδύσεις σε βασική έρευνα για την προώθηση της καινοτομίας στη βιομηχανία ημιαγωγών.

Αναφέρεται ότι το εισόδημα των μελών της American Semiconductor Association αντιπροσωπεύει το 98% της αμερικανικής ημιαγωγών και κατέχει σχεδόν τα δύο τρίτα των μη αμερικανικών εταιρειών τσιπ.

Ο John Neuffer είπε κάποτε ότι το 2021 θα είναι ένα πολυάσχολο και κρίσιμο έτος για τη βιομηχανία ημιαγωγών και η ΣΙΑ θα προωθήσει σθεναρά την ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας ημιαγωγών.