Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η υπερβολική εξάρτηση από τον κλάδο των πάνελ ή η ύπαρξη «μαλακής πλευράς» της TCL

Η υπερβολική εξάρτηση από τον κλάδο των πάνελ ή η ύπαρξη «μαλακής πλευράς» της TCL

Το 2019 μπορεί να λεχθεί ότι είναι ο «κρύος χειμώνας» ολόκληρης της βιομηχανίας πάνελ. Οι τιμές των πάνελ έχουν πέσει σε όλο τον δρόμο, προκαλώντας μεγάλες απώλειες σε πολλούς κατασκευαστές πάνελ, αλλά πρόσφατα ερευνητικά ιδρύματα προέβλεψαν ότι οι τιμές των κατασκευαστών πάνελ κατά το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους ενδέχεται να ανακάμψουν σε μετρητά. Ωστόσο, υπάρχουν φωνές στην αγορά που επισημαίνουν ότι η υπερβολική εξάρτηση από τη βιομηχανία πάνελ ή να γίνει «μαλακή πλευρά» της TCL.

Σύμφωνα με την Guangzhou Daily, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η TCL Group εκποίησε επίσημα τα έξυπνα τερματικά της και τις σχετικές υποστηρικτικές επιχειρήσεις, μετασχηματίζοντάς την σε μια βιομηχανική ομάδα υψηλής τεχνολογίας με έμφαση στην οθόνη ημιαγωγών και στα υλικά και η κύρια δομή της άλλαξε σε οθόνη ημιαγωγών και υλικά τις επιχειρήσεις, τη βιομηχανική χρηματοδότηση και την επενδυτική δραστηριότητα και άλλους τρεις επιχειρηματικούς τομείς.

Ωστόσο, η συνεχιζόμενη πτώση των τιμών των πάνελ προκάλεσε την απόκλιση των επιδόσεων της εταιρείας από τις προσδοκίες. Σύμφωνα με το τρίτο τρίμηνο του 2019, η έκθεση που δημοσιεύθηκε από την TCL Group, μετά την εξαίρεση των επιχειρηματικών δεδομένων αναδιάρθρωσης, έδειξε ότι τα λειτουργικά έσοδα για τα τρία τρίμηνα του τρέχοντος έτους ανήλθαν σε 41,156 δισ. Γιουάν, αύξηση 19,23% σε ετήσια βάση. το καθαρό κέρδος που αποδίδεται στις μητέρες ήταν 2.577 δισ. γιουάν, σημειώνοντας αύξηση 19,28% σε ετήσια βάση. Τα καθαρά κέρδη που αποδίδονται στις μητέρες ήταν 566 εκατομμύρια γιουάν, σημειώνοντας ετήσια μείωση της τάξης του 55,06%.

Ταυτόχρονα, η TCL Huaxing πέτυχε λειτουργικά έσοδα ύψους 24,56 δισ. Γιουάν τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2019, σημειώνοντας ετήσια αύξηση 28,4% και πραγματοποίησε καθαρό κέρδος 1,3 δισ. Γιουάν, 28,7% ετήσια μείωση. Το τρίτο τρίμηνο, το λειτουργικό εισόδημα για ένα τρίμηνο ήταν 8,28 δισ. Γιουάν, αύξηση 19,8% σε ετήσια βάση. αξίζει να σημειωθεί ότι το καθαρό κέρδος ήταν 280 εκατομμύρια γιουάν, μια μείωση κατά 60,7% σε ετήσια βάση.

Από αυτή την άποψη, ο παρατηρητής της βιομηχανίας Liu Buchen πιστεύει ότι η κακή απόδοση της TCL δεν οφείλεται στις συνεχιζόμενες χαμηλές τιμές της ομάδας, αλλά επειδή η TCL δεν έχει ακόμη καθιερώσει την ικανότητα να σπάσει το δυσμενές περιβάλλον, ups και downs κύκλου και δεν έχει καμία δυνατότητα να το κάνει στην αγορά πάνελ. Βγείτε από την ανεξάρτητη αγορά κατά τη διάρκεια της έκρηξης. Η υπερβολική εξάρτηση σε μια ενιαία βιομηχανία πάνελ είναι και το πλεονέκτημα του TCL Group και η αδυναμία του TCL Group. "Η διάταξη των πάνελ της TCL Group έχει διαρθρωτικά ελαττώματα, εξαρτάται πάρα πολύ από τα πάνελ υγρών κρυστάλλων και άλλες τεχνολογίες, όπως οι διατάξεις OLED, είναι αδύναμες, για παράδειγμα, τα τυπωμένα OLEDs της TCL έχουν εγκαταλείψει αργά το εργαστήριο". Δήλωσε ο Liu Buchen.