Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η απόκτηση του βραχίονα της Nvidia υποστηρίζεται από τους τρεις μεγάλους γίγαντες τσιπ στον κόσμο

Η απόκτηση του βραχίονα της Nvidia υποστηρίζεται από τους τρεις μεγάλους γίγαντες τσιπ στον κόσμο


Σύμφωνα με το Bloomberg News, έχει προωθηθεί η πρόταση της NVIDIA για την απόκτηση βραχίονα για 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατα, οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστές τσιπ στον κόσμο έχουν εκφράσει υποστήριξη για αυτή την αμφιλεγόμενη συναλλαγή.

Σύμφωνα με την έκθεση "Sunday Times", η Broadcom, Mediatek και Marvell έγιναν οι πρώτοι πελάτες για τη δημοσιοποίηση της συναλλαγής.

Πριν από αυτό, η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου προετοιμάζεται να υποβάλει έκθεση που μπορεί να ψηφίσει κατά της συναλλαγής. Αυτή η δυνητική συναλλαγή είναι επίσης υπό έλεγχο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κίνα.

Οι αγωνιζόμενοι Qualcomm και τεχνολογικοί γίγαντες, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft, έχουν εκφράσει την ανησυχία ότι η NVIDIA μπορεί να περιορίσει την προμήθεια της τεχνολογίας του βραχίονα στους ανταγωνιστές μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης ή να το χρησιμοποιήσει για αύξηση των τιμών. Η ομάδα SoftBank της Ιαπωνίας επιδιώκει επί του παρόντος να πουλήσει βραχίονα, το οποίο παρέχει τις λύσεις σχεδιασμού τσιπ σε περισσότερες από 500 εταιρείες που αναπτύσσουν τα δικά τους τσιπ.

Η NVIDIA δήλωσε πέρυσι ότι σχεδιάζει να ολοκληρώσει τη συναλλαγή πριν από το Μάρτιο του 2022, αλλά σύμφωνα με τη συμφωνία εξαγοράς, οι δύο εταιρείες μπορούν να επιλέξουν να επεκτείνουν την προθεσμία συναλλαγής έως το Σεπτέμβριο της 20222. Την εποχή εκείνη, εάν η συναλλαγή δεν εγκρίνεται από την κυβέρνηση, Κάθε συμβαλλόμενο μέρος μπορεί να επιλέξει να αποσυρθεί.