Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Nikkei: Η Toshiba θα πραγματοποιήσει το TOB για 200 δισ. Γιέν και τρεις θυγατρικές αντιμετωπίζουν τη διαγραφή

Nikkei: Η Toshiba θα πραγματοποιήσει το TOB για 200 δισ. Γιέν και τρεις θυγατρικές αντιμετωπίζουν τη διαγραφή

Σύμφωνα με την εταιρεία Nihon Keizai Shimbun, η Toshiba, η οποία ανακατασκευάζει τις δραστηριότητές της, σχεδιάζει να απαλλάξει πλήρως τις τρεις από τις τέσσερις εισηγμένες εταιρείες της.

Η Toshiba σχεδιάζει να επενδύσει περίπου 200 δισ. Γιέν για να αποκτήσει μετοχές των τριών αυτών θυγατρικών από άλλους μετόχους μέσω της ανοικτής διαπραγμάτευσης μετοχών (TOB) και να αυξήσει το ποσοστό συμμετοχής της στο 100%. Αναμένεται ότι τρεις θυγατρικές θα αντιμετωπίσουν διαγραφή. .

Η έκθεση επεσήμανε ότι η Toshiba αποφάσισε να πραγματοποιήσει το προαναφερόμενο σχέδιο TOB στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 13 και ο στόχος περιλαμβάνει την Toshiba Plant Systems & Services, η οποία παράγει εξοπλισμό παραγωγής ενέργειας, την NuFlareTechnology, η οποία κατασκευάζει εξοπλισμό παραγωγής ημιαγωγών , και η Xizhi Motor, η οποία κατασκευάζει συστήματα κινητήρων για τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Επί του παρόντος, η συμμετοχή της Toshiba στις τρεις αυτές θυγατρικές είναι 50,0% ~ 54,9% και στη συνέχεια η Toshiba θα εφαρμόσει το σχέδιο TOB για αυτές τις τρεις θυγατρικές σε ένα ορισμένο επίπεδο τιμής πριμοδότησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άλλη εισηγμένη θυγατρική της Toshiba, η ToshibaTEC, δεν βρίσκεται στο πρόγραμμα TOB. Η Toshiba δήλωσε ότι το σχέδιο TOB θα ανακοινωθεί αμέσως.