Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία N + 1 της SMIC! Θα στοχεύσει εφαρμογές χαμηλής ισχύος

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία N + 1 της SMIC! Θα στοχεύσει εφαρμογές χαμηλής ισχύος

Στη συνάντηση οικονομικής έκθεσης του SMIC για το τέταρτο τρίμηνο του έτους 1419, ο Dr. Liang Mengsong αποκάλυψε λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τη διαδικασία "N + 1" της επόμενης γενιάς της SMIC.

Το τέταρτο τρίμηνο του 2019, τα 14nm της SMIC συνέβαλαν για πρώτη φορά με έσοδα. Ο Δρ Zhao Haijun δήλωσε ότι τα έσοδα από τα 14nm θα συνεχίσουν να αυξάνονται σταθερά αυτό το έτος και η παραγωγική ικανότητα των 14nm θα αυξηθεί επίσης καθώς η παραγωγική ικανότητα του φυτού 12 ιντσών της SMIC ανεβαίνει. Οι εφαρμογές 14nm περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, υπολογιστές υψηλών επιδόσεων, εφαρμογές πολυμέσων, τεχνητή νοημοσύνη και αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο Dr. Liang Mengsong αποκάλυψε ότι η διαδικασία N + 1 της επόμενης γενιάς της SMIC βελτίωσε τις επιδόσεις κατά 20% σε σύγκριση με 14nm, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας κατά 57%, μειώνοντας την λογική περιοχή κατά 63% και μειώνοντας την περιοχή SoC κατά 55%. Έτσι, όσον αφορά τη δύναμη και τη σταθερότητα, οι διαδικασίες N + 1 και 7nm είναι πολύ παρόμοιες. Η μόνη διαφορά είναι στην απόδοση. Η διαδικασία N + 1 έχει μικρή βελτίωση και η βελτίωση των επιδόσεων της αγοράς θα πρέπει να είναι 35%. Επομένως, η διαδικασία N + 1 της SMIC είναι προσανατολισμένη προς εφαρμογές χαμηλής ισχύος.