Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Micron σχεδιάζει να μεταφέρει την προσφορά ορισμένων DRAM και flash memory chip στην αγορά κέντρων δεδομένων!

Η Micron σχεδιάζει να μεταφέρει την προσφορά ορισμένων DRAM και flash memory chip στην αγορά κέντρων δεδομένων!

Σύμφωνα με μια έκθεση του Reuters, τα προηγούμενα έσοδα της Micron για το τρίτο τρίμηνο που έληξε στις 28 Μαΐου ήταν 5,44 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ετήσια αύξηση 13,6% και ήταν υψηλότερα από την προσδοκία της αγοράς για 5,31 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον, οι επιχειρηματικές ευκαιρίες για απομακρυσμένο γραφείο και εκπαίδευση έχουν υποκινήσει τη ζήτηση για φορητούς υπολογιστές Micron και μάρκες κέντρων δεδομένων. Η εταιρεία προέβλεψε τη Δευτέρα ότι τα τρέχοντα έσοδα του τριμήνου θα κυμαίνονται μεταξύ 5,75 δισεκατομμυρίων και 6,25 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, με μέση τιμή υψηλότερη από την ανάλυση. Το εκτιμώμενο 5,48 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Αναφέρεται ότι η Micron έχει δεσμευτεί να πουλήσει πιο κερδοφόρες μονάδες στερεάς κατάστασης. Η εταιρεία είπε ότι οι πωλήσεις σκληρών δίσκων σημείωσαν υψηλό ρεκόρ το τρίτο οικονομικό τρίμηνο και ότι τα τρία τέταρτα των μάρκες NAND πωλήθηκαν ως μέρος προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και όχι γνήσιων τσιπ.

Η Micron δήλωσε ότι αναμένεται ότι έως το δεύτερο εξάμηνο του 2020, η ζήτηση των καταναλωτών για smartphone και άλλα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα θα είναι χαμηλότερη από την αρχικά αναμενόμενη, αλλά η ζήτηση του κέντρου δεδομένων είναι έντονη και εμφανίζονται ελλείψεις στην προσφορά. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να μεταφέρει την προσφορά DRAM και τσιπ μνήμης flash από την αγορά smartphone στην αγορά κέντρων δεδομένων.