Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Micron διευκρινίζει: Η επέκταση του εργοστασίου A3 μόνο στην Ταϊβάν δεν θα αυξήσει την παραγωγή πλακιδίων

Η Micron διευκρινίζει: Η επέκταση του εργοστασίου A3 μόνο στην Ταϊβάν δεν θα αυξήσει την παραγωγή πλακιδίων

Στις 26 Αυγούστου, σύμφωνα με το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ταϊβάν Micron επιβεβαίωσε την κατασκευή του εργοστασίου Α3 στην Ταϊτσούνγκ, αλλά αρνήθηκε τον προγραμματισμό της μονάδας Α5 και δήλωσε ότι δεν θα αυξήσει την παραγωγική ικανότητα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την Economic Daily, η Micron θα δαπανήσει 400 δισ. Δολάρια ΗΠΑ (περίπου 90,8 δισ. RMB) για να κατασκευάσει δύο μονάδες δίπλα στην υπάρχουσα εργοστασιακή μονάδα της Ταϊβάν για την παραγωγή DRAM για την επόμενη γενιά της τελευταίας διαδικασίας.

Από την άποψη αυτή, η Micron επεσήμανε ότι δεν υπάρχει σχετικός σχεδιασμός για το εργοστάσιο Α5 και ότι η κατασκευή του εργοστασίου Α3 πρόκειται κυρίως να αυξήσει την αναβάθμιση του χώρου και της τεχνολογίας του εξοπλισμού καθαρού χώρου και δεν θα αυξήσει την παραγωγή πλακών. Το εργοστάσιο αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του επόμενου έτους. . Ωστόσο, για το ποσό της επένδυσης, η Micron δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες.

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η επέκταση του εργοστασίου Fab 10 της Micron στη Σιγκαπούρη. Το εργοστάσιο δεν αύξησε την παραγωγική του ικανότητα. Είναι επίσης μια αναβάθμιση της τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει στη Micron να συνεχίσει να παράγει προϊόντα μνήμης flash πολλαπλών επιπέδων με υψηλές απαιτήσεις επεξεργασίας.