Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Διευθύνων Σύμβουλος της Micron: Η αγορά της Κίνας αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των πωλήσεων ημιαγωγών παγκοσμίως πέρυσι

Διευθύνων Σύμβουλος της Micron: Η αγορά της Κίνας αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των πωλήσεων ημιαγωγών παγκοσμίως πέρυσι

Στις 3 Σεπτεμβρίου, το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικών Επιχειρήσεων IC και η 17η Κίνα International Semiconductor Expo άνοιξαν με μεγάλη χαρά. Ο Sanjay Mehrotra, ο εκ περιτροπής πρόεδρος της Ένωσης Αμερικανικών Ημιαγωγών και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Micron Technology, δήλωσε στην εναρκτήρια ομιλία του ότι τα τελευταία 20 χρόνια στον κόσμο, η παγκόσμια επιχείρηση πωλήσεων ημιαγωγών αυξάνεται με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης σχεδόν 7%.

Ο Sanjay επεσήμανε ότι με τις συνεχείς εξελίξεις στις τεχνολογίες πληροφορικής στους τομείς των smartphones, των υπολογιστών και των εφαρμογών cloud computing, ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις πληροφορίες στην παραγωγή και τη ζωή είναι βαθιά βελτιστοποιημένη. Ειδικά στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, της τεχνολογίας των μεταφορών και της πρόσβασης στα δεδομένα, η τεχνολογία των ημιαγωγών διαδραματίζει αναντικατάστατη αξία και καταλαμβάνει ένα αυξανόμενο μερίδιο στην αλυσίδα της βιομηχανίας, καθιστώντας έναν από τους κορυφαίους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας.

Η Sanjay δήλωσε ότι χάρη στις προηγμένες υπολογιστικές επιδόσεις, τις ταχύτερες ταχύτητες σύνδεσης και την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο που απαιτούνται για νέες εφαρμογές, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της παγκόσμιας βιομηχανίας ημιαγωγών είναι φωτεινές και η βιομηχανία θα συνεχίσει να επεκτείνεται. Τα τελευταία 20 χρόνια, η παγκόσμια επιχείρηση πωλήσεων ημιαγωγών αυξάνεται με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης σχεδόν 7%, φθάνοντας τα 469 δισ. Δολ. Πέρυσι. Η Κίνα είναι σήμερα μια τεράστια αγορά ημιαγωγών, που αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των πωλήσεων ημιαγωγών το 2018.