Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η τιμή της σύμβασης μνήμης ανέκαμψε, οι επιδόσεις της ADATA τον Αύγουστο συνέχισαν να ανακάμπτουν

Η τιμή της σύμβασης μνήμης ανέκαμψε, οι επιδόσεις της ADATA τον Αύγουστο συνέχισαν να ανακάμπτουν

Τα οφέλη από τη λειτουργία DRAM και NAND Flash υποχώρησαν να ανακάμψουν στα τέλη Ιουλίου και τα τέλη Αυγούστου αντίστοιχα. Η λειτουργία ADATA του εργοστασίου μονάδας μνήμης συνέχισε να θερμαίνεται. Τα ενοποιημένα έσοδα τον Αύγουστο αυξήθηκαν κατά 14,04% από τον Ιούλιο, φθάνοντας τα 2,352 δισ. Δολάρια Ταϊβάν (την ίδια μονάδα). Εντούτοις, εξακολουθεί να μειώνεται κατά 30,44% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Η ADATA δήλωσε ότι παρόλο που η τιμή spot της DRAM υποχώρησε πρόσφατα, αναμένεται περιορισμένη μείωση. Ο χρονοδιάγραμμα της χαμηλότερης τιμής των DRAM και NAND Flash φέτος έχει περάσει.

Η ADATA πιστεύει ότι με τις ανεπίλυτες διεθνείς εμπορικές διαμάχες, τη ζήτηση για παραδοσιακά νέα προϊόντα στην αγορά και τη ζήτηση για εφαρμογές 5G στη διάταξη των κέντρων δεδομένων, όπως αναμενόταν, η εταιρεία όχι μόνο θα αυξήσει το τρίτο τρίμηνο του μήνα, αλλά έχουν επίσης την ευκαιρία να αναπτυχθούν στη συνολική λειτουργία. Χαιρετίζουμε την αναπλήρωση της μνήμης στο τέταρτο τρίμηνο.

Η ADATA επεσήμανε ότι λόγω της μακράς περιόδου διόρθωσης των τιμών του NAND Flash, η τιμή αυτού του κύματος ανέκαμψε στο χαμηλότερο σημείο σε σχέση με τη μνήμη DRAM και ο ρυθμός ανάκαμψης είναι επίσης προφανής από την DRAM, οπότε η κατάσταση αναπλήρωσης του πελάτη είναι θετική.

Όσον αφορά τις τιμές των προϊόντων, τα έσοδα από τα προϊόντα NAND Flash, συμπεριλαμβανομένων των SSD (SSD), κάρτες μνήμης και flash drives τον Αύγουστο, σημείωσαν άνοδο μόνο φέτος, ενώ τα έσοδα των προϊόντων SSD αυξήθηκαν στα 737 εκατομμύρια, ακόμη περισσότερο τον Δεκέμβριο του 2016. Από το νέο της υψηλό, αντιπροσωπεύει το 31,35% των συνολικών εσόδων. Συνολικά, τα προϊόντα DRAM της ADATA αντιπροσώπευαν το 41,73% των συνολικών εσόδων τον Αύγουστο, ενώ τα προϊόντα μη DRAM αντιπροσώπευαν το 58,27% των συνολικών εσόδων.

Τα συσσωρευμένα ενοποιημένα έσοδα της ADATA για τους πρώτους οκτώ μήνες του τρέχοντος έτους ήταν 16.393 δισεκατομμύρια γιουάν, με ετήσια μείωση 25,49%. Τα έσοδα των προϊόντων DRAM είναι 47,93%, ενώ το ποσοστό των μη DRAM προϊόντων είναι 52,07%.