Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η λειτουργία Q3 του MediaTek είναι στα πρότυπα και προστίθενται 5G chips στην TSMC.

Η λειτουργία Q3 του MediaTek είναι στα πρότυπα και προστίθενται 5G chips στην TSMC.

Η MediaTek εισήλθε στην περίοδο αιχμής το τρίτο τρίμηνο και 4G κινητά τηλέφωνα εισήλθαν στην αλυσίδα εφοδιασμού της Samsung. Ο κλάδος είναι αισιόδοξος ότι οι επιχειρησιακοί στόχοι του τρίτου τριμήνου μπορούν να επιτευχθούν επιτυχώς. Η MediaTek επιτάχυνε τη μαζική παραγωγή συστημάτων single chips (SoC) 5G, τα οποία αύξησαν το ποσό των 7-nanometer επενδύσεων στο TSMC. Αναμένεται να μεταφερθεί σε OPPO, Vivo και άλλα εργοστάσια κινητής τηλεφωνίας στην ηπειρωτική χώρα το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η επιχείρηση το 2020 θα είναι σημαντικά καλύτερη από αυτή του 2019.

Πρόσφατα, η αλυσίδα εφοδιασμού έχει εξαπλωθεί. Η MediaTek φώναξε ότι ο στόχος αποστολής των τσιπ 5G θα χτυπήσει 60 εκατομμύρια μονάδες το επόμενο έτος. Ο εξωτερικός κόσμος συνεχίζει να δίνει προσοχή στις παραγγελίες της MediaTek για τσιπ 5G από πελάτες της κινητής τηλεφωνίας της ηπειρωτικής Κίνας. Η MediaTek δεν θα σχολιάσει τον προαναφερόμενο στόχο αποστολής τσιπ 5G για το επόμενο έτος. Σύμφωνα με την αγορά, η μέση τιμή μοναδιαίας πωλήσεως (ASP) του τσιπ 5G της MediaTek μπορεί να πέσει σε υψηλό επίπεδο περίπου 50 δολαρίων ΗΠΑ, κάτι που είναι προφανώς καλύτερο από αυτό των τσιπ 4G από 10 έως 12 δολάρια ΗΠΑ.

Η MediaTek αναπτύσσει ενεργά την αγορά 5G. Εκτός από τη συνεργασία με την China Mobile για την οικοδόμηση ενός οικοσυστήματος λειτουργίας κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών, ανακοίνωσε επίσης ότι ολοκλήρωσε την πρώτη παγκόσμια σύνδεση 5G ανεξάρτητης δικτύωσης (ΑΕ) με τον αμερικανικό φορέα τηλεπικοινωνιών T-Mobile. Το πρώτο σύστημα δειγματοληψίας δειγμάτων 5G με ένα τσιπ (SoC) στον κόσμο με τη μέθοδο 7-νανομέτρων της TSMC αναμένεται να παραχθεί μαζικά τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Το δεύτερο 5G SoC θα παρουσιαστεί στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, στοχεύοντας κυρίως στα κινητά τηλέφωνα 5G μεσαίας εμβέλειας.

Η Cai Lixing ανέφερε ότι η εταιρεία θα προωθήσει τα κατάλληλα προϊόντα 5G για τους τομείς υψηλής τεχνολογίας, mainstream, entry και άλλους τομείς της αγοράς. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι η αγορά κινητής τηλεφωνίας 5G της ηπειρωτικής χώρας θα φτάσει τα επόμενα περίπου 100 εκατομμύρια μονάδες και 140 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, η οποία αναμένεται να είναι λειτουργική.

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η λειτουργία της MediaTek συνέχισε να στέλνει καλά νέα. Μεταξύ αυτών, υπήρξαν νέα ότι το P22 chip εισήγαγε επιτυχώς την επερχόμενη αλυσίδα εφοδιασμού κινητών τηλεφώνων της σειράς Α της Samsung. Το Lido οδήγησε την τιμή μετοχής της MediaTek να αυξηθεί και η συνολική αξία της αγοράς ξεπέρασε τα 600 δισεκατομμύρια γιουάν. Η αγοραία αξία είναι 5 πριν.