Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η MediaTek ενδέχεται σύντομα να ξεκινήσει ένα chipset τυχερών παιχνιδιών G-Series

Η MediaTek ενδέχεται σύντομα να ξεκινήσει ένα chipset τυχερών παιχνιδιών G-Series

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η MediaTek ενδέχεται σύντομα να ξεκινήσει μια οκταπλή SoC σειρά Helio G SoC για την αγορά entry-level. Με δύο επεξεργαστές Cortex-A75 + έξι Cortex-A55 και έναν πυρήνα GPU Mali-G52 MC2, η εταιρεία ελπίζει ότι το νέο chipset θα φέρει ισχυρή απόδοση παιχνιδιών σε προσιτά smartphones. Ο Yenchi Lee δήλωσε σε συνέντευξή του στο Android Authority: Το επερχόμενο chipset entry-level είναι χαμηλότερο στην κατανάλωση ενέργειας και την απόδοση από ό, τι η σειρά G90.

Για τη μαζική αγορά, είναι ακόμη ελαφρώς κατώτερη από το G90T. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, το νέο SoC είναι πιθανό να είναι το Helio G70 της Redmi 9.

Η εταιρεία δήλωσε αόριστα ότι σύντομα θα ακούσουμε για το νέο SoC, αλλά δεν έδωσε καμία προδιαγραφή υλικού και ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη διαρροή, θα είναι ένα chipset octa-core με δύο Cortex-A75 + έξι Cortex-A55 επεξεργαστές και Mali-G52 MC2 GPU πυρήνες.

Νωρίτερα, η MediaTek πρωτοστάτησε σε ένα σχέδιο ThreeClass SoC, το οποίο χωρίζει τον πυρήνα σε τρεις τύπους: μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Ωστόσο, στα πιο πρόσφατα chipsets σειράς Teana 1000/800, χρησιμοποιείται μόνο μια λύση διπλού συμπλέγματος.

Φυσικά, η εταιρεία δεν εγκατέλειψε εντελώς την αρχιτεκτονική CPU τριών πυλών, και αναμένουμε να δούμε σχετικά νέα προϊόντα στο εγγύς μέλλον. Όσο για το πρόγραμμα απελευθέρωσης της σειράς G της SoC, είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο αντίπαλός του, Qualcomm, δήλωσε σε σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα ότι θα προσφέρει ενημερώσεις GPU μέσω του Google Play Store για να προωθήσει τις ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης γραφικών του συστήματος και τις διορθώσεις σφαλμάτων που εξέδωσαν οι προμηθευτές συσκευών.

Μιλώντας για αυτό το δροσερό νέο χαρακτηριστικό, η MediaTek δήλωσε ότι εργάζεται επίσης στην ίδια τεχνολογία. Προσπαθεί να δει αν αυτό μπορεί να γίνει στο μέλλον, αλλά δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Εξάλλου, χρειάζεται συνεργάτες για την παροχή αντίστοιχης βοήθειας.