Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η MediaTek προσχωρεί στη Sony για να ενσωματώσει 360 τεχνολογία ήχου επί τόπου για να εισαγάγει μάρκες

Η MediaTek προσχωρεί στη Sony για να ενσωματώσει 360 τεχνολογία ήχου επί τόπου για να εισαγάγει μάρκες

Η MediaTek ανακοίνωσε στις 29 Οκτωβρίου ότι θα ενσωματώσει την καινοτόμο τεχνολογία 360 Reality Audio της Sony στο χαρτοφυλάκιο λύσεων ήχου chip. Τα chipset ήχου MediaTek παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης για γραμμές ήχου, έξυπνα ηχεία και άλλο συνδεδεμένο εξοπλισμό ήχου. Η MediaTek επεσήμανε ότι με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας ήχου Sony 360 στο χώρο, το chipset της εταιρείας θα δημιουργήσει μια υψηλότερη ποιότητα ήχου και πιο εντυπωσιακή εμπειρία ποιότητας ήχου για τους καταναλωτές.

Ο Yan Renjie, ανώτερος αντιπρόεδρος της MediaTek και ο γενικός διευθυντής της ομάδας των έξυπνων συσκευών, δήλωσε ότι η MediaTek συνέχισε να εισάγει ηχητικές λύσεις για την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ήχου τα τελευταία 20 χρόνια. Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας ήχου 360 της Sony, θα κάνει τους κατασκευαστές συσκευών παγκόσμιους καταναλωτές. Φέρτε μια συναρπαστική εμπειρία ήχου στο χώρο.

Ο ήχος 360 on-premise της Sony βασίζεται σε αντικειμενική τεχνολογία χώρου ήχου για να δημιουργήσει μια νέα εμπειρία εμβύθισης, όπως οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί μουσικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία ήχου 360 της Sony χρησιμοποιώντας πηγές ήχου με πληροφορίες θέσης, για να δημιουργήσετε ένα τρισδιάστατο πεδίο ήχου. Οι συσκευές που υποστηρίζουν τον 360 ήχο στο εσωτερικό του δωματίου θα αναπαράγουν τα αναμενόμενα ηχητικά εφέ του δημιουργού μουσικής, καθιστώντας το κοινό να φαίνεται βυθισμένο σε ήχο από όλες τις κατευθύνσεις.

Ο Yoshinori Matsumoto, διευθυντής και αντιπρόεδρος της Sony Home Entertainment και ηχητικών προϊόντων, δήλωσε ότι η τεχνολογία 360 on-spot ήχου επιτρέπει στους καταναλωτές να βιώσουν πραγματικό βυθισμένο ήχο και να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική. Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαστούμε με την MediaTek και άλλους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας για να φέρουμε τον ήχο 360 στον τόπο σε μια νέα γενιά εξοπλισμού ήχου.

Το MediaTek παρέχει υποστήριξη chip για ευρύ φάσμα γραμμών ήχου, έξυπνα ηχεία και άλλες συνδεδεμένες συσκευές ήχου. Οι συσκευές MediaTek, ως συσκευή επεξεργασίας τσιπ Νο. 1 για συσκευές φωνητικού βοηθήματος, σχεδιάζονται για ηχητικά προϊόντα υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ηχητικών πλαισίων και τεχνολογιών επεξεργασίας που υποστηρίζουν προηγμένο ήχο: εμβληματικός ήχος, μακρύτερος χρόνος αναμονής φωνής και τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για χρόνο αναπαραγωγής μουσικής. Οι λύσεις MediaTek υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία φωνητικού βοηθού, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης ομιλίας σε μεγάλες αποστάσεις και συναφών τεχνολογιών ήχου, όπως συστήματα μουσικής πολλαπλών δωματίων.