Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η MediaTek ενώνει τις δυνάμεις της για να εισέλθει στην αγορά υπολογιστών 5G, κερδίζοντας την αισιοδοξία της αγοράς

Η MediaTek ενώνει τις δυνάμεις της για να εισέλθει στην αγορά υπολογιστών 5G, κερδίζοντας την αισιοδοξία της αγοράς

Η MediaTek θα κυκλοφορήσει το πρώτο του σύστημα 5G σε ένα τσιπ (SoC) παγκοσμίως το απόγευμα στις 26. Ωστόσο, τη νύχτα πριν από χθες, ανακοινώθηκε ότι θα συνεργαστεί με την Intel για να εισαγάγει τις τελευταίες μάρκες 5G στις βασικές αγορές καταναλωτικών και επιχειρηματικών notebooks (NB). Οι διεθνείς κατασκευαστές Dell και Hewlett-Packard αναμένεται να γίνουν οι πρώτες εταιρείες που θα υιοθετήσουν και τα προϊόντα τερματικών αναμένεται να εισαχθούν στις αρχές του 2021.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα δύο μέρη συνεργάστηκαν. Επειδή η Intel κατέχει πολύ υψηλό μερίδιο αγοράς στην αγορά φορητών υπολογιστών, η συνεργασία της MediaTek με αυτήν μπορεί επίσης να θεωρηθεί ότι ανοίγει ένα νέο πεδίο μάχης για τις δικές της εφαρμογές που δεν αφορούν κινητά τηλέφωνα. Τα νέα της Lido ενέπνευσαν επίσης την MediaTek να πηδούν 2,15% στην χρηματιστηριακή αγορά της Ταϊβάν σε NT $ 427,5.

Ο γενικός διευθυντής Chen Guanzhou δήλωσε ότι η ανάπτυξη της MediaTek για τσιπ μόντεμ 5G για προσωπικούς υπολογιστές θα συνεργαστεί με την Intel για την προώθηση της διάδοσης του 5G σε οικιακές και κινητές πλατφόρμες. 5G θα ξεκινήσει μια νέα εποχή επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αυτή τη φορά, συνεργαστήκαμε με τον ηγέτη της βιομηχανίας Intel για να τονίσουμε την ισχύ της τεχνολογίας 5G της MediaTek στην παγκόσμια αγορά. Μέσω αυτής της ισχυρής συμμαχίας, οι καταναλωτές θα μπορούν να βιώσουν ταχύτερη περιήγηση στον ιστό, να παρακολουθήσουν streaming media και να απολαύσουν βιντεοπαιχνίδια σε προσωπικούς υπολογιστές. Η MediaTek θα επιτύχει περισσότερο από τις φανταστικές καινοτομίες μέσω του 5G.

Ο Gregory Bryant, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Intel και γενικός διευθυντής της επιχειρησιακής μονάδας υπολογιστών-πελατών, δήλωσε ότι η 5G αναμένεται να ανοίξει ένα νέο επίπεδο υπολογιστικής και σύνδεσης στο δίκτυο και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράμε με τον κόσμο. Η συνεργασία μεταξύ της Intel και της MediaTek συνδυάζει ειδικούς μηχανικούς με βαθιά τεχνική ολοκλήρωση συστημάτων και συνδεσιμότητα δικτύου για να συνεργαστούν για να φέρουν την επόμενη γενιά του καλύτερου προσωπικού υπολογιστή στον κόσμο στην εμπειρία 5G.

Η MediaTek επεσήμανε ότι η βάση ανάπτυξης του νέου τσιπ μόντεμ προσωπικού υπολογιστή 5G είναι το προηγουμένως κυκλοφοριακό τσιπ 5G Helio M70, το οποίο είναι επίσης ένα βασικό συστατικό του πρώτου κύματος της MediaTek, των 5G smartphone SoCs.

Η MediaTek έχει από καιρό δεσμευτεί στην ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G, συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της τυποποίησης 5G σε διεθνείς οργανισμούς και συνεργάζεται με κορυφαίους συνεργάτες για την οικοδόμηση ενός 5G βιομηχανικού οικοσυστήματος. Αυτή η συνεργασία με την Intel μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως η προώθηση της MediaTek στην ηγεσία της 5G καθολικής βιομηχανίας σε πολλούς καταναλωτικούς τομείς όπως οι κινητές συσκευές, τα σπίτια και οι αγορές αυτοκινήτου.