Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Marvell ανακοίνωσε την ένταξή της στο Open RAN Policy Alliance

Η Marvell ανακοίνωσε την ένταξή της στο Open RAN Policy Alliance

Την 1η Σεπτεμβρίου, η Marvell ανακοίνωσε επίσημα ότι εντάχθηκε στο Open RAN Policy Coalition για να παρέχει υποστήριξη υλικού και λογισμικού για την ανάπτυξη και ανάπτυξη της τεχνολογίας Open RAN 5G. Στο παρελθόν, η Marvell υπήρξε ενεργός συμμετέχων στην O-RAN Alliance.


Ο Raj Singh, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Επιχειρηματικής Μονάδας της Marvell, δήλωσε: «Ο συνδυασμός της τεχνολογικής καινοτομίας, των ανοικτών προτύπων και του μελλοντοστραφούς συντονισμού των πολιτικών είναι το βασικό στοιχείο για τη δημιουργία της Open RAN Policy Alliance για μια διαφοροποιημένη ανταγωνιστική αγορά. Ελπίζουμε να συμμετάσχουμε στη συμμαχία και να καινοτομήσουμε από κοινού για το 5G. κάντε μια συνεισφορά. "

Ο Oguz Sunay, Αντιπρόεδρος της Έρευνας και Ανάπτυξης του Open Network Foundation, δήλωσε: «Πριν από λίγα χρόνια, η ομάδα της Marvell συνεργάστηκε με έναν μεγάλο φορέα τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ. Τα δύο μέρη εξερεύνησαν από κοινού την πιθανότητα μιας ανοιχτής εικονικής λύσης RAN. Η Marvell είναι το πρώτο εικονικό RAN. Οι κύριοι συμμετέχοντες στο έργο. "

Με την ταχεία εμφάνιση νέων πρωτοκόλλων (όπως 5G NR) και καινοτόμων μεθόδων τοπολογίας δικτύου (όπως αποσύνθεση RAN και εικονικοποίηση), η εμπειρία των ασύρματων δικτύων κινητής επικοινωνίας συνεχώς εξελίσσεται. Το κλειδί για τη μελλοντική επιτυχία αυτών των αναδυόμενων τεχνολογιών είναι το άνοιγμα της διεπαφής και η ικανότητα των συμμετεχόντων στην αγορά να συνεχίσουν να καινοτομούν. Προωθώντας την εικονικοποίηση του δικτύου και τη δικτύωση που καθορίζεται από λογισμικό με επίκεντρο την αρχιτεκτονική κώδικα ανοιχτού κώδικα, οι υποστηρικτές του O-RAN υποστηρίζουν ότι τα πρότυπα 5G που προωθούν ανοιχτά, διαφανή και διαλειτουργικά δίκτυα θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος αλυσίδας εφοδιασμού για μεγιστοποίηση. όλο και πιο εμφανή γεωπολιτική. Η Marvell πιστεύει ότι η λύση RAN τους μπορεί να επιτρέψει στους υφιστάμενους προμηθευτές και τους νέους συμμετέχοντες στην αγορά να κάνουν επιτεύγματα στην ανάπτυξη τεχνολογιών ασύρματης επικοινωνίας επόμενης γενιάς.

Τόσο η Nokia όσο και η Samsung εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή της Marvell στην πολιτική συμμαχία Open RAN σε επίσημο επίπεδο και αναμένεται ότι περισσότερες εταιρείες ημιαγωγών θα ενταχθούν στην πολιτική συμμαχία.

Η ανάπτυξη της Marvell επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη της βιομηχανίας κινητών επικοινωνιών. Το 2006, η Marvell επένδυσε 600 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την επιχείρηση τσιπ κινητής τηλεφωνίας της Intel και ίδρυσε τη δική της επιχειρηματική μονάδα κινητών τηλεφώνων σε αυτή τη βάση. Το 2013, όταν εκδόθηκε η άδεια 4G της Κίνας, η Marvell οδήγησε επίσης τους αντιπάλους της MediaTek και Spreadtrum να λανσάρουν το πρώτο chip 4G για ένα smartphone χιλίων γιουάν.

Μετά το 2016, η Marvell πούλησε σταδιακά το τμήμα κινητών επικοινωνιών της και μείωσε περαιτέρω τη σειρά προϊόντων της, αλλά η εταιρεία διατήρησε την βασική της ανταγωνιστικότητα σε δίκτυα επικοινωνιών και διάφορες τεχνολογίες ασύρματης σύνδεσης.