Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η αβεβαιότητα της αγοράς έχει αυξηθεί! Η τιμή μνήμης flash N3 Q3 είναι δύσκολο να ανακάμψει

Η αβεβαιότητα της αγοράς έχει αυξηθεί! Η τιμή μνήμης flash N3 Q3 είναι δύσκολο να ανακάμψει

Στις 20 Ιουνίου, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της TrendForce Memory Research (DRAMeXchange), καθώς η ελληνο-αμερικανική εμπορική διαφωνία θερμαίνεται, η ζήτηση για smartphones και servers θα είναι χαμηλότερη από ό, τι αρχικά αναμενόταν σε αυτό το έτος (2019). Σε συνδυασμό με την έλλειψη CPU συνεχίζει να τεντώνει τις αποστολές φορητών υπολογιστών, eMMC / UFS, SSD και άλλα προϊόντα μπορεί επίσης να είναι χαμηλότερες από τις αναμενόμενες κατά την τρίτη περίοδο αιχμής τρίμηνο, η μείωση της τιμής του συμβολαίου είναι δύσκολη.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, οι ΚΑΕ επικεντρώνονται στην απόρριψη διαφόρων προϊόντων και η δυναμική των αποθεμάτων είναι αδύναμη. Η μέση τιμή της σύμβασης του NAND flash μειώθηκε σχεδόν κατά 20% για δύο διαδοχικά τρίμηνα και δεν υπάρχει ανάκαμψη στην αγορά. Η TrendForce ανέφερε ότι παρά τις διεθνείς εντάσεις και άλλους δυσμενείς παράγοντες, οι συνθήκες ζήτησης κατά το τρίτο τρίμηνο αναμένεται να βελτιωθούν και οι μειώσεις τιμών των συμβάσεων ενδέχεται να επιβραδυνθούν. Ωστόσο, καθώς το απόθεμα του προμηθευτή δεν έχει ολοκληρωθεί, οι αποστολές κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους ενδέχεται να πέσουν απότομα, επομένως είναι δύσκολο να δείτε την ανάκαμψη των τιμών των συμβάσεων.

Για τα eMMC / UFS και SSD, τα οποία αποτελούν την κύρια ροή της αγοράς, οι προμηθευτές smartphone και φορητών υπολογιστών αναμένεται να αυξήσουν την παραγωγική τους ικανότητα το τρίτο τρίμηνο. Επιπλέον, τα δύο προηγούμενα τρίμηνα έχουν υποστεί μεγάλη διόρθωση τιμών, επομένως η τιμή της σύμβασης αναμένεται να μειωθεί. Οι δύο εποχές θα πρέπει να επιβραδυνθούν, περίπου το 10%. Από την άποψη της κατασκευής προϊόντων, το επίπεδο 3DNAND 64/72 εξακολουθεί να είναι η κύρια διαδικασία του eMMC / UFS και η αγορά του αποτελείται κυρίως από κινητές συσκευές, ενώ η διαδικασία 3DNAND 92/96 έχει μεγαλύτερη προβολή και βοηθά στην SSD πελάτη. κόβω το κόστος.

Όσον αφορά τη συμβατική τιμή του δίσκου στο κανάλι μάρκετινγκ, η τρέχουσα τιμή συναλλαγής είναι αρκετά κοντά στο κόστος μετρητών, γεγονός που αναγκάζει τον προμηθευτή να μην επιθυμεί να μειώσει περαιτέρω την τιμή. Ως εκ τούτου, η στρατηγική θα είναι η προτεραιότητα των eMMC / UFS, SSD και άλλων απαιτήσεων προϊόντος, εκτός αν το επίπεδο αποθέματος είναι αφόρητο, αλλιώς δεν θα υπάρξει θετική ενέργεια στην τιμή της βάσης, ορισμένοι προμηθευτές ελπίζουν ακόμη να αποκαταστήσουν 256Gb προϊόντα . Η TrendForce ανέφερε ότι λόγω της αδύναμης αγοράς, οι τιμές των πλακιδίων είναι απίθανο να επανέλθουν, αλλά η πτώση τους επόμενους μήνες αναμένεται να παραμείνει στο 5%.