Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Μακροπρόθεσμα εκτός αποθέματος! Η απότομη θα αυξήσει την παραγωγική ικανότητα του ICS του οδηγού για πλαίσια LCD μεγάλου μεγέθους

Μακροπρόθεσμα εκτός αποθέματος! Η απότομη θα αυξήσει την παραγωγική ικανότητα του ICS του οδηγού για πλαίσια LCD μεγάλου μεγέθους

Η έλλειψη ICS οδηγού που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των πλαισίων υγρών κρυστάλλων έχει περιορίσει την τροφοδοσία διαφόρων υγρών κρυστάλλων που κυμαίνονται από τηλεοράσεις σε οθόνες.

Σύμφωνα με μια έκθεση των ιαπωνικών μέσων από το Nihon Keizai Shimbun, οι κατασκευαστές πάνελ LCD συνήθως αγοράζουν ICS οδηγού για την εργασία του πίνακα ελέγχου από εταιρείες σχεδιασμού IC. Στην περίπτωση των παγκόσμιων ελλείψεων ημιαγωγών, η αύξηση της παραγωγής των ICS του οδηγού με χαμηλότερα περιθώρια κέρδους είναι χαμηλότερης προτεραιότητας για τους κατασκευαστές ημιαγωγών. Ως εκ τούτου, η τρέχουσα έλλειψη του ICS του οδηγού είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί.

Σε απάντηση αυτής της κατάστασης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της έρευνας στον τομέα της CINNO, η απότομη θα αυξήσει την παραγωγή ημιαγωγών που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες οθόνες LCD LCD όπως τηλεοράσεις και εξετάζει την αύξηση της παραγωγής του ICS του οδηγού κατά περίπου 10% αυτή την πτώση.

Αναφέρεται ότι η οθόνη οδήγησης οθόνης LCD της Sharp έχει πραγματοποιηθεί μέσω δύο μεθόδων: παραγωγή και εξωτερικές προμήθειες από την εταιρεία. Η αυξημένη παραγωγή χρησιμοποιείται εσωτερικά από την Sharp Group και δεν θα παρέχεται σε εξωτερικούς πελάτες, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ο ρυθμός αυτάρκειας του οδηγού IC.

Που επηρεάζονται από την αυξανόμενη ζήτηση για άτομα που μένουν στο σπίτι από πέρυσι, η ζήτηση για τηλεοράσεις LCD και οθόνες έχει αυξηθεί. Σε συνδυασμό με την έλλειψη ICS του οδηγού, ο οδηγός οθόνης Οδηγός IC έχει επίσης αυξήσει τις τιμές των προϊόντων τους, οι οποίες οδήγησαν επίσης στη συνεχή αύξηση της τιμής των πλαισίων LCD μεγάλου μεγέθους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της DSCC στις Ηνωμένες Πολιτείες, η τιμή μιας ομάδας LCD 55 ιντσών τον Μάρτιο ήταν περίπου US $ 201 (1367 γιουάν), το οποίο διπλασίασε την τιμή μόνο σε ένα χρόνο περίπου. Ο Yoshio Tamura, επικεφαλής της DSCC Ασία, δήλωσε ότι υπό τις τρέχουσες συνθήκες, η τάση των αυξανόμενων τιμών αναμένεται να συνεχιστεί.