Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η LG μετακόμισε στο Βιετνάμ για να μειώσει το κόστος και οι οικονομικές επενδύσεις της Asiana αναπροσαρμόστηκαν για το τρίτο τρίμηνο

Η LG μετακόμισε στο Βιετνάμ για να μειώσει το κόστος και οι οικονομικές επενδύσεις της Asiana αναπροσαρμόστηκαν για το τρίτο τρίμηνο

Η επιχείρηση smartphone της LG Electronics υπέστη ζημιά το 17ο τρίμηνο. Μετά την μεταφορά της βάσης παραγωγής στο Βιετνάμ για μείωση του κόστους, η Hana Financial Investment επεσήμανε ότι η LG Electronics κατάφερε να βελτιώσει τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και τα έσοδα του τομέα των κινητών τηλεφώνων αναμένεται να βελτιωθούν κατά το τρίτο τρίμηνο.

Σύμφωνα με την έκθεση των κορεατικών χρηματοπιστωτικών μέσων «Ασιατική Οικονομία», η Hana Financial Investment προέβλεψε στις 24 Οκτωβρίου ότι τα έσοδα της LG Electronics στο τρίτο τρίμηνο ήταν 1,5 τρισεκατομμύρια 9 δισεκατομμύρια κέρδη, με κέρδος 649,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις, τα έσοδα και το κέρδος αυξάνονται κατά 1% και 10% αντίστοιχα. Η Hana Financial Investment δήλωσε ότι το καθεστώς ελλείμματος του τμήματος MC Business (συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης κινητής τηλεφωνίας LG) ήταν καλύτερο από αυτό που είχε αρχικά εκτιμηθεί, οπότε η εκτιμώμενη αξία προσαρμόστηκε.

Ο Jin Luhao, ερευνητής της Hana Financial Investment, εξήγησε ότι από τη στιγμή που η LG Electronics δαπάνησε περισσότερα έξοδα μάρκετινγκ και έξοδα μετεγκατάστασης το δεύτερο τρίμηνο, οι επενδύσεις αυτές θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς.

Το δεύτερο τρίμηνο, η LG Electronics μεταβίβασε το εργοστάσιο Pyeongtaek στο Gyeonggi-do της Νότιας Κορέας στην πόλη Haiphong City του Βιετνάμ. Λόγω της ταχείας αύξησης των κινεζικών εταιρειών και της πτώσης στην παγκόσμια αγορά smartphone, η επιχειρηματική μονάδα MC που είναι υπεύθυνη για την επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας άρχισε να χάνει χρήματα το δεύτερο τρίμηνο του 2015 και η LG Electronics έπρεπε να μειώσει το κόστος.

Οι άνθρωποι που σχετίζονται με την LG Electronics δήλωσαν τότε ότι οι κινεζικές εταιρείες smartphone έχουν αρχίσει να τρώνε στην κορυφαία αγορά και έχει γίνει πιο σημαντικό να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για την LG Electronics να προσαρμόζει τη βάση παραγωγής της.

Λόγω του χαμηλού κόστους εργασίας στο Βιετνάμ, οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά το κόστος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Επιτροπή Αμοιβών του Βιετνάμ, ο ελάχιστος μηνιαίος μισθός το 2019 ήταν 4,18 εκατομμύρια ρουπίες (περίπου 206.000 κερδισμένοι). Όχι μόνο αυτό, η κυβέρνηση του Βιετνάμ έχει επίσης δώσει πολλές προτιμησιακές θεραπείες για να προσελκύσει επενδύσεις από διάφορες χώρες.

Η LG Electronics όχι μόνο παράγει κινητά τηλέφωνα στο Haiphong, αλλά διαθέτει επίσης εργοστάσια όπως τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές. Πιστεύεται ευρέως ότι η παραγωγική βάση της LG θα ασκήσει τεράστιο πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, η εργασία μετεγκατάστασης κινητού τηλεφώνου LG έχει λήξει και το εργοστάσιο της Haiphong θα κατασκευάσει το νέο V50SThinQ κινητό τηλέφωνο διπλής οθόνης 5G.