Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η βάση της LG Chemical Guangzhou παράγει επιτυχώς πολωτή πλάτους 2600 mm

Η βάση της LG Chemical Guangzhou παράγει επιτυχώς πολωτή πλάτους 2600 mm

Πρόσφατα, η βάση της Guangzhou της LG Chem Guangzhou παρήγαγε επιτυχώς τη μεγαλύτερη ευρεία πολωτή στη βιομηχανία, με πλάτος έως 2600mm.

Ομοιόμορφα και σταθερά οπτικά χαρακτηριστικά και μέγιστο αποτελεσματικό πλάτος

Ένα σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί στην παραγωγή πολωμένων πολωτών είναι η διασφάλιση του μέγιστου αποτελεσματικού πλάτους του προϊόντος, παράλληλα με την παραγωγή ποιοτικών πολωτών με ομοιόμορφα και σταθερά οπτικά χαρακτηριστικά. Η επιτυχής θέση σε λειτουργία της γραμμής παραγωγής ευρείας ζώνης 2600mm polarizer στη βάση LG Chemical Guangzhou δεν πλήρωσε μόνο ένα χάσμα στο μεγάλο έργο παραγωγής πολωνικής κλίμακας στην Κίνα, αλλά παρείχε επίσης έναν σημαντικό σύνδεσμο για την εγχώρια βιομηχανία επίπεδης οθόνης.

Η ζήτηση της αγοράς για πολωτές για τηλεοράσεις άνω των 65 ιντσών είναι τεράστια

Μια πλάκα πόλωσης είναι ένα υλικό οπτικής μεμβράνης που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της κατεύθυνσης πόλωσης μιας συγκεκριμένης δέσμης φωτός και είναι ένα απαραίτητο συστατικό σε ένα πάνελ υγρών κρυστάλλων (LCD). Τα τελευταία χρόνια, λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγχώριας παραγωγικής ικανότητας των πάνελ, η Κίνα έχει καταστεί παγκοσμίως μεγάλη παραγωγική ομάδα πάνελ LCD. Ως υλικό πυρήνα του πίνακα, η πλάκα πόλωσης αντιστοιχεί στο 10-15% του συνολικού κόστους της οθόνης LCD. Με την αναβάθμιση της εγχώριας κατανάλωσης, η αγορά για πολωτικές πλάκες για τηλεοράσεις μεγέθους 65 ιντσών ή και περισσότερο είναι τεράστια.

Η πλάκα πόλωσης είναι ένα σύνθετο από μια πολωτική μεμβράνη (PVA), μια προστατευτική μεμβράνη (TAC), μια ευαίσθητη στην πίεση συγκολλητική στρώση, μια ταινία απελευθέρωσης, μια προστατευτική μεμβράνη και μια μεμβράνη οπτικής αντιστάθμισης. PVA φιλμ.

Η αρχή λειτουργίας της πλάκας πόλωσης είναι ότι όταν το φυσικό φως περνά μέσω της πλάκας πόλωσης απορροφάται το φως του οποίου η κατεύθυνση δόνησης είναι κάθετη προς τον άξονα μετάδοσης της πλάκας πόλωσης και μόνο το πολωμένο φως του οποίου η κατεύθυνση δόνησης είναι παράλληλη προς τον άξονα μετάδοσης της πολωτικής πλάκας μεταδίδεται, πραγματοποιώντας έτσι τη δέσμη φωτός. Έλεγχος της κατεύθυνσης πόλωσης.

Η μαζική παραγωγή προστατευτικής μεμβράνης για πολωτικές πλάκες θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2020

Η LG Chem δήλωσε ότι το σχέδιο για τη χρήση προστατευτικών μεμβρανών για πολωτικές πλάκες εισήχθη στην Κίνα ως το υλικό πυρήνα για την ανάντη των πολωτικών πλακών. Προς το παρόν, η τάξη προωθεί την κατασκευή γραμμών παραγωγής και εγκαταστάσεων στη βάση Guangzhou της LG Chem, με μαζική παραγωγή προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2020. Το έργο αυτό θα επιταχύνει τον εντοπισμό πολωτικών υλικών πυρήνα πλάκας και θα προωθήσει τον εντοπισμό ολόκληρης της προσφοράς η οποία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων απεικόνισης της Κίνας στη βιομηχανική αλυσίδα.