Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Τα αποσπάσματα του πίνακα LCD συνεχίζουν να ρυμουλκούμενα, το συντομότερο έως τον Αύγουστο ή να δουν πρώτα χαλαρά

Τα αποσπάσματα του πίνακα LCD συνεχίζουν να ρυμουλκούμενα, το συντομότερο έως τον Αύγουστο ή να δουν πρώτα χαλαρά


Οι προσφορές LCD συνέχισαν να τραβήξουν πρόσφατα ρυμουλκό. Λόγω της στενής παροχής διαφόρων τσιπ, η προσφορά της πάνελ δεν είναι ακόμη εκτός ελέγχου βραχυπρόθεσμα, αλλά ο θόρυβος από την κατάντη ζήτηση αυξάνεται. Αναμένεται ότι η τιμή διακανονισμού τον Ιούλιο μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται περισσότερο από τον προηγούμενο μήνα, αλλά μπορεί να χαλαρώσει τον Αύγουστο το νωρίτερο. .

Η έκθεση MoneyDJ επεσήμανε ότι, παρόλο που οι εισαγωγές των ομάδων εξακολούθησαν να αυξάνονται το δεύτερο τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένης της AU Optronics, Innolux και Hannstar, οι εκτιμήσεις κερδών για το δεύτερο τρίμηνο εξακολουθούν να είναι φωτεινές, αλλά αν η κερδοφορία κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί εξακολουθεί να διατηρείται στην κορυφή. Οι επενδυτές ανησυχούν περισσότερο για την εστίαση.

Κυρίως πλαίσια τηλεόρασης μικρότερου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων 32 ιντσών, 43 ιντσών κλπ., Λόγω της αύξησης της προσφοράς, η ζήτηση τείνει να διευκολύνει, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, οι τιμές ήταν επίπεδες για δύο διαδοχικούς μήνες. Εάν η κατάντη έλξη των αγαθών επιβραδύνεται περαιτέρω, δεν αποκλείεται ότι τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, οι πελάτες της μάρκας θα είναι σε θέση να λάβουν την αρχική μείωση των τιμών των πάνελ 32 ιντσών και 43 ιντσών.

Για άλλα μεγέθη και άλλα πάνελ εφαρμογής, η τάση παρακολούθησης εξαρτάται επίσης από τη δύναμη της ζήτησης. Το επίκεντρο της παρατήρησης είναι αν οι παγκόσμιες πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών, φορητών υπολογιστών και τηλεοράσεων LCD θα επηρεαστούν από παράγοντες όπως οι αλλαγές στην κατανομή των καταναλωτικών δαπανών και των αλλαγών στις προτεραιότητες αγοράς μετά την ευρωπαϊκή και αμερικανική απεμπλοκή.

Σύμφωνα με την έρευνα IDC, οι παγκόσμιες αποστολές παραδοσιακών υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών και των σταθμών εργασίας) ανήλθαν σε 83,6 εκατομμύρια μονάδες το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ετήσια αύξηση 13,2%. Αν και εξακολουθεί να διατηρεί ανάπτυξη, είναι διαφορετικό από το τρέχον έτος σε σχέση με την ετήσια αύξηση 55,9% κατά το πρώτο τρίμηνο και την αύξηση κατά 25,8% το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους, ο ρυθμός αύξησης φαίνεται να επιβραδύνεται.

Θα χρειαστεί χρόνος για να παρατηρήσουμε αν η εταιρεία μπορεί να συμπληρώσει ή να υπερβεί την κατανάλωση προϊόντων προσωπικών υπολογιστών κατά το προηγούμενο έτος ή περισσότερο, αφού η Εταιρεία συνεχίσει τις εργασίες και οι κεφαλαιουχικές δαπάνες των προϋπολογισμών των εταιρικών προμηθειών συνεχίζουν.

Όσον αφορά την προμήθεια πλαισίου, η έρευνα της Trendforce δείχνει ότι ως όγκος των νέων γραμμών παραγωγής πλαισίων στην ηπειρωτική Κίνα και η αύξηση του ποσοστού χρησιμοποίησης, καθώς και η απελευθέρωση της αυξημένης παραγωγικής ικανότητας από τους κατασκευαστές των πάνελ για την κατάργηση των σημείων συμφόρησης, η συνολική προμήθεια πλαισίου θα είναι επίσης που κυκλοφόρησε κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Προς τα πάνω για δύο διαδοχικές εποχές. Εάν η ζήτηση επιβραδύνει λίγο, η τροφοδοσία και η ζήτηση μπορεί να τερματίσει σφιχτά και να γίνει χαλαρό. Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές στη ζήτηση της αγοράς είναι οι σημαντικότεροι δείκτες παρατήρησης μπροστά μας.