Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Οι πυρκαγιές της Kokia Yokkaichi, οι τιμές NAND Flash μπορεί να αυξηθούν;

Οι πυρκαγιές της Kokia Yokkaichi, οι τιμές NAND Flash μπορεί να αυξηθούν;

Σήμερα (8), ξέσπασε μια πυρκαγιά στο 6ο εργοστάσιο του Yapkaichi της Ιαπωνίας.


Η Kioxia ανακοίνωσε στους πελάτες της ότι το εργοστάσιο Fab6 της εταιρείας στο Yokkaichi, Mie Prefecture, Ιαπωνία ήταν στις 6.10 π.μ. στις 7 Ιανουαρίου 2020. Η πυρκαγιά του εσωτερικού εξοπλισμού ξέσπασε και η πυρκαγιά σβήστηκε γρήγορα χωρίς να προκληθούν απώλειες. Η σχετική αιτία της πυρκαγιάς και η ζημιά στον εξοπλισμό παραγωγής του εργοστασίου εξακολουθούν να υπόκεινται σε έρευνα και στατιστικά στοιχεία και οι σχετικές στατιστικές ζημιών έχουν ολοκληρωθεί. Αν επηρεάζει την προσφορά του πελάτη, θα ειδοποιηθεί για πρώτη φορά.



Σχετικά με τον συναγερμό πυρκαγιάς στον καπνό του Kioxia, η βιομηχανία υποθέτει ότι επειδή η φωτιά συνέβη στο κενό δωμάτιο του εργοστασίου, το καθαρό δωμάτιο μπορεί να μην λειτουργεί σωστά βραχυπρόθεσμα. Πόσο θα επηρεάσει η τιμή.

Κατά την πρόσφατη χρονική περίοδο, η παγκόσμια βιομηχανία αποθήκευσης συνεχίστηκε απροσδόκητα. Στις 31 Δεκεμβρίου 2019, η Samsung Electronics της Νότιας Κορέας παρουσίασε επίσης ένα βραχυπρόθεσμο άλμα ισχύος στο εργοστάσιο Huacheng, το οποίο προκάλεσε την αναστολή ορισμένων γραμμών παραγωγής NAND και γραμμών παραγωγής DRAM. Απώλεια ή πάνω από εκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον, στις 15 Ιουνίου 2019, σημειώθηκε διακοπή ρεύματος 13 λεπτών στο εργοστάσιο της Kioxia στο Yokkaichi, Mie Prefecture, Ιαπωνία. Την εποχή εκείνη επηρεάστηκαν όλα τα εργοστάσια όπως τα Fab2, Fab3, Fab4, Fab5 και Fab6, τα οποία επηρέασαν την προμήθεια αλυσίδας εφοδιασμού ολόκληρου του NAND Flash και διήρκεσαν για ολόκληρη την εποχή.

Με αυτά τα πολλά ατυχήματα στα εργοστάσια αποθήκευσης, ο κλάδος αναμένει γενικά ότι θα υπάρξει περιθώριο για περαιτέρω αύξηση της τιμής του NAND Flash.