Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το ιαπωνικό JDI ή το 2021 επανεπενδύθηκε στην παραγωγή ΟLED

Το ιαπωνικό JDI ή το 2021 επανεπενδύθηκε στην παραγωγή ΟLED

Η Japan Display Corporation (JDI) μπορεί να διαρκέσει μόνο ένα χρόνο για να δοκιμάσει και πρέπει να αποφασίσει εάν θα επενδύσει στην παραγωγή οθονών OLED επόμενης γενιάς. Προς το παρόν, η οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) παραμένει η κύρια επιχείρηση JDI. Η πρόοδος των νανο-OLEDs έχει ήδη καθυστερήσει. Ο νέος CEO (Πρόεδρος) Jugang δήλωσε ότι η LCD θα έχει πλεονέκτημα τιμής πριν από το 2021, μετά την οποία η εταιρεία θα πρέπει να αποφασίσει να στραφεί στη νέα τεχνολογία.

Η Apple είναι ο σημαντικότερος πελάτης της JDI. Ο Kikuoka είπε μόνο ότι το JDI αναμένεται να έχει πιο αποφασιστική μετάβαση στη νέα τεχνολογία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να εξηγήσει περαιτέρω το σχέδιο του συγκεκριμένου πελάτη.

Το Bloomberg επεσήμανε ότι το πρώτο τηλέφωνο οθόνης OLED της Apple ήταν το 2017, όταν η αγορά θεώρησε ότι ήταν η αρχή της εξόδου LCD, αλλά το iPhoneX χρησιμοποιώντας την οθόνη OLED της Samsung πωλούσε λιγότερο από το αναμενόμενο. Το iPhoneXR της Apple αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το LCD ένα χρόνο αργότερα. Η οθόνη μείωσε την τιμή και έδωσε στον JDI ένα χώρο αναπνοής.

Η Kikuoka πιστεύει ότι οι καταναλωτές έξυπνων τηλεφώνων δίνουν τώρα μεγαλύτερη προσοχή στην τιμή. "Η αγορά ανταμείβει τώρα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των τιμών που μπορεί να προσφέρει το LCD." Η νέα μηχανή της Apple φέτος, το πρωτοποριακό iPhone11 χρησιμοποιεί οθόνες LCD.

Είναι κατανοητό ότι μετά από πολλές καθυστερήσεις, το JDI βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του πρώτου προϊόντος OLED, είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι μια οθόνη έξυπνου τηλεφώνου, είπε η πηγή, είναι έτοιμη για την AppleWatch.