Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Ιαπωνία σφίγγει τις εξαγωγές της στη Νότια Κορέα, αλλά χαλαρώνει τα δεσμά της Huawei

Η Ιαπωνία σφίγγει τις εξαγωγές της στη Νότια Κορέα, αλλά χαλαρώνει τα δεσμά της Huawei

Στην Ιαπωνία, η οποία έχει μπλοκαριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μπλοκάρει την Huawei, οι δύο μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ιαπωνίας θα συνεχίσουν να πωλούν τα προϊόντα της Huawei στο πλαίσιο των αυξημένων εμπορικών διαφορών μεταξύ Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας.

Τα κορεατικά μέσα "ZDNetKorea" ανέφερε ότι η Ιαπωνία έχει καταστήσει αυστηρότερους τους εξαγωγικούς περιορισμούς στη Νότια Κορέα, αλλά έχει χαλαρώσει σταδιακά τις κινεζικές της εταιρείες. Οι ιαπωνικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών KDDI και Softbank θα συνεχίσουν να πωλούν smartphones της Huawei.

Το KDDI σχεδιάζει να συνεχίσει τις πωλήσεις του Huawei P30Lite στις 8. Ο διευθύνων σύμβουλος της Softbank, Miyauchi Hiroshi, δήλωσε επίσης σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ότι το smartphone της Huawei P30Lite θα μεταπωληθεί.

Στην πραγματικότητα, η KDDI και η Softbank είχαν προγραμματίσει να κυκλοφορήσουν τη σειρά P30Lite κινητών τηλεφώνων τον Μάιο. Ωστόσο, λόγω των Ηνωμένων Πολιτειών που περιορίζουν τις συναλλαγές στην Huawei, η ίδια ημέρα είναι αμερικανική συμμαχία και μπορεί να αναβάλει μόνο το σχέδιο καταχώρησης. Το KDDI εξήγησε ότι η Huawei αποφάσισε να ξεκινήσει εκ νέου το πρότυπο καταχώρησης P30Lite, εκτός από τη βελτίωση της ασφάλειας των προϊόντων και την εξασφάλιση της υποστήριξής του από το λογισμικό Google.

Οι ιαπωνικές εταιρείες έχουν χαλαρώσει σταδιακά τον αποκλεισμό των κινεζικών εταιρειών. Μετά την κυκλοφορία των εμπορευμάτων της Huawei στην Ιαπωνία τον Ιούνιο, η ιαπωνική εταιρία τηλεπικοινωνιών προπληρωμένης κάρτας IIJ επανέφερε τα εμπορεύματα της Huawei τον περασμένο μήνα, συμπεριλαμβανομένων των νέων μηχανών όπως τα P30, P30Lite και tablet Lite8.

"ZDNetKorea" επεσήμανε ότι η σειρά P30Lite που πωλήθηκε εκ νέου από την Ιαπωνία ανήκει στην τελευταία ναυαρχίδα του Huawei, γεγονός που σημαίνει επίσης ότι οι εμπορικές διαφωνίες μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ δεν έχουν κλονίσει τη θέση της Huawei στην ιαπωνική αγορά.

Ωστόσο, ορισμένοι τηλεπικοινωνιακοί φορείς δεν έχουν ακόμα ενδείξεις πώλησης της Huawei. Μια άλλη σημαντική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, NTT DoCoMo, δεν έχει κυκλοφορήσει καμία είδηση ​​για την επαναπώληση της Huawei. Η Huawei εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής.