Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Iron καρδιά για να ξεπεραστεί η εξάρτηση; Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ανακοινώνει τεράστιες επενδύσεις στην καλλιέργεια βιομηχανίας τσιπ επόμενης γενιάς

Iron καρδιά για να ξεπεραστεί η εξάρτηση; Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας ανακοινώνει τεράστιες επενδύσεις στην καλλιέργεια βιομηχανίας τσιπ επόμενης γενιάς

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας δήλωσε την 19η ότι θα επενδύσει 1 τρισεκατομμύριο κέρδη (863 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) τα επόμενα 10 χρόνια για να καλλιεργήσει τη βιομηχανία ημιαγωγών επόμενης γενιάς.

Το Υπουργείο Επιστημών δήλωσε ότι η πρωτοποριακή τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) και η τεχνολογία SoC, οι νέες συσκευές με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλές επιδόσεις και εξαιρετικά λεπτές διαδικασίες θα βοηθήσουν τη Νότια Κορέα να ξεπεράσει τη μεγάλη της εξάρτηση από τη μνήμη ημιαγωγοί.

Η έκθεση επεσήμανε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η Νότια Κορέα δαπάνησε περίπου 1 τρισεκατομμύριο κέρδη για διάφορα έργα έρευνας και ανάπτυξης και διάφορες προκαταρκτικές εφικτές έρευνες.

Εξετάζοντας συγκεκριμένα αυτό το μεγάλο επενδυτικό έργο στη Νότιο Κορέα, στον τομέα των τσιπ AI, η Νότια Κορέα θα επικεντρωθεί στην απόκτηση τεχνολογίας πλατφόρμας που μπορεί να ενσωματώνει στοιχεία νευρικής επεξεργασίας (NPU), διεπαφές εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας και σχετικό λογισμικό.

Σε απάντηση, το Υπουργείο Επιστημών δήλωσε ότι σχεδιάζει να συνεργαστεί με τις υπάρχουσες εταιρείες ημιαγωγών fabless για την οικοδόμηση μιας κοινότητας πλατφόρμας που μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη, να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει τον χρόνο παραγωγής.

Όσον αφορά τη SoCs επόμενης γενιάς, το Υπουργείο Επιστήμης της Κορέας επεσήμανε ότι θα επικεντρωθεί στην κατασκευή ημιαγωγών για μελλοντικά αυτοκίνητα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ιατρική και βιοτεχνολογία, ενέργεια και ρομποτική, τα οποία θα προωθήσουν τη δημιουργία ασφαλέστερων αυτόνομων οχημάτων και μικρών επικοινωνιών . Τσιπ, και καλύτερα τσιπ και πάνελ AR και VR.

Επιπλέον, το κορεατικό Υπουργείο Επιστημών δήλωσε επίσης ότι η μελλοντική έρευνα και ανάπτυξη θα επικεντρωθεί στην εδραίωση εξοπλισμού, εξαρτημάτων και λογισμικού για μάρκες 10-nanometer και λεπτότερα.