Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Intel θα υποστηρίξει την επιτάχυνση της ανίχνευσης ακτίνων υλικού στο Xe GPUs του κέντρου δεδομένω

Η Intel θα υποστηρίξει την επιτάχυνση της ανίχνευσης ακτίνων υλικού στο Xe GPUs του κέντρου δεδομένω

  Σε μια θέση blog σχετικά με τη συνδιάσκεψη γραφικών FMX αυτής της εβδομάδας, η Intel κυκλοφόρησε επίσημα τις επίσημες ειδήσεις σχετικά με την επικείμενη υποστήριξη παρακολούθησης ακτίνων Xe GPU. Αν και πολύ σύντομη, αρκεί να επιβεβαιώσουμε ότι η Intel θα προσφέρει κάποια μορφή φωτισμού υλικού. Παρακολούθηση επιτάχυνση - αλλά καλύπτει μόνο GPU κέντρο δεδομένων της. Το αρχικό κείμενο είναι πολύ σύντομο: "Είναι υπέροχο να μοιραστείτε τον Χάρτη πορείας βελτιστοποιημένου υποβάθρου του Intel Xe Architecture Data Center, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης επιτάχυνσης υλικού ακτινοβολίας ακτίνων για την οικογένεια API και βιβλιοθηκών της Intel Rendering Framework."

Η Intel δεν αποκάλυψε αν η υποστήριξη υλικού ανίχνευσης ακτίνων θα εμφανιστεί στο κέντρο δεδομένων Xe GPU πρώτης γενιάς, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα εμφανιστεί στην επόμενη γενιά. Η Intel δεν δηλώνει ρητά τη σημασία της επιτάχυνσης υλικού, αλλά δεδομένου ότι αναφέρει συγκεκριμένα την "επιτάχυνση υλικού" παρά την "υποστήριξη", μπορεί να αναμένεται το πραγματικό υλικό που χρησιμοποιείται για τη δοκιμή raycasting, ειδικά για μονάδες GPU. Τέτοια προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Η δημοσίευση ιστολογίου της Intel επεσήμανε ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την προσέγγιση "ολόκληρης πλατφόρμας" για την ανίχνευση ακτίνων κατά τη χρήση της CPU και της GPU για να ολοκληρώσει την εργασία. Έτσι, ενώ η GPU θα αποτελέσει σημαντικό μέρος των προσπαθειών της Intel για τη βελτίωση της απόδοσής της στην ανίχνευση ακτίνων, η εταιρεία θα επιδιώξει να αξιοποιήσει τις παραδοσιακές CPU για μελλοντικές προσπάθειες ανίχνευσης ακτίνων. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το πώς η εταιρεία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις τεχνολογίες (και άλλες τεχνολογίες νέων επεξεργαστών) για να συνεργαστεί με την CPU.