Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Intel προβλέπει ότι 6 εκατομμύρια ασύρματοι σταθμοί βάσης 5G θα δημιουργηθούν παγκοσμίως μέχρι το 2024

Η Intel προβλέπει ότι 6 εκατομμύρια ασύρματοι σταθμοί βάσης 5G θα δημιουργηθούν παγκοσμίως μέχρι το 2024

Πρόσφατα, η Intel ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας σειράς χαρτοφυλακίων προϊόντων τσιπ υποδομής δικτύου 5G, συμπεριλαμβανομένων ολοκληρωμένων τσιπ 10nm Atom P5900 για ασύρματο σταθμό βάσης, νέων κλιμάκων επεξεργαστών δεύτερης γενιάς Xeon κ.ο.κ.

Μεταξύ των σειρών προϊόντων και προϊόντων υλικού της Intel, το Atom P5900 προσελκύει την μεγαλύτερη προσοχή. Χρησιμοποιεί τη διαδικασία των 10 νανομέτρων της Intel και είναι η πρώτη λύση στον κόσμο που παρέχει ασύρματους σταθμούς βάσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρχική ανάπτυξη δικτύων 5G.

Intel Inside Intel, η σημασία της επιχείρησης 5G αυξάνεται επίσης μέρα με τη μέρα. Μετά την επίσημη εμπορική προώθηση μιας σειράς προϊόντων 5G, η επιχείρηση 5G της Intel είναι πιο συγκεντρωμένη στο δίκτυο πρόσβασης, στο βασικό δίκτυο και στην άκρη. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Intel, μέχρι το 2024, 6 εκατομμύρια ασύρματοι σταθμοί βάσης 5G θα δημιουργηθούν παγκοσμίως, γεγονός που θα αποτελέσει σημαντική υποστήριξη της αγοράς για τις 5G επιχειρήσεις της Intel.