Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Τα ξεχωριστά γραφικά DG1 της Intel ξεκινούν από το CES

Τα ξεχωριστά γραφικά DG1 της Intel ξεκινούν από το CES

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια προετοιμασίας, η Intel παρουσίασε τελικά την επικείμενη πλατφόρμα Xe GPU στο CES 2020. Παρόλο που η Intel δεν κυκλοφόρησε λεπτομέρειες για την πρώτη διακριτική κάρτα γραφικών της, DG1, το δημοφιλέστερο παιχνίδι που τρέχει στον υπολογιστή που διαθέτει η πλατφόρμα Destiny 2.

Η Intel σχεδιάζει να ενσωματώσει την πλατφόρμα για πρώτη φορά σε επεξεργαστή της λίμνης Tiger που κυκλοφόρησε αργότερα φέτος. Η Intel παρουσίασε ένα φορητό υπολογιστή με επεξεργαστή της λίμνης Tiger. Η Intel δεν επεξεργάστηκε πώς ενσωματωμένα γραφικά χειρίζονται μοντέρνα 3D παιχνίδια, αλλά δήλωσε ότι θα μπορούσε να παίξει παιχνίδια "υψηλής ποιότητας" χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, η Intel έδειξε επίσης ότι η GPU μπορεί να αναβαθμίσει παλιές εικόνες χαμηλής ανάλυσης μέσω επεξεργαστών με επιτάχυνση AI.

Η Intel παρουσίασε επίσης το αναδιπλούμενο tablet "Horseshoe Bend" σε αυτή τη διάσκεψη, η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Tiger Lake και την ενσωματωμένη GPU Xe.