Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Οχι αποφασιστικός? Η TSMC λέει "σταματήστε να λαμβάνετε νέες παραγγελίες Huawei" ως φήμες για την αγορά

Οχι αποφασιστικός? Η TSMC λέει "σταματήστε να λαμβάνετε νέες παραγγελίες Huawei" ως φήμες για την αγορά

Στις 18 Μαΐου, σύμφωνα με έκθεση του Financial Associated Press, σε απάντηση στην έκθεση της Economic Economic News ότι η TSMC δεν δέχεται πλέον τις νέες παραγγελίες της Huawei, η TSMC απάντησε ότι δεν θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας και επεσήμανε ότι η έκθεση Nikkei ήταν «καθαρή φήμη για την αγορά». Σε απάντηση στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ για την απαγόρευση της Huawei την Παρασκευή, η TSMC θα έχει τα πιο πρόσφατα μέτρα αξιολόγησης.


Όπως πάντα, η TSMC επεσήμανε ότι δεν σχολιάζει μεμονωμένους πελάτες. Ωστόσο, ως απάντηση στις πρόσφατες αλλαγές στους κανονισμούς για τις εξαγωγές προϊόντων των ΗΠΑ, λόγω της εξαιρετικά περίπλοκης αλυσίδας εφοδιασμού στη βιομηχανία ημιαγωγών, θα υπάρξει μια ενημερωμένη απάντηση.

Αν και η απάντηση της TSMC ήταν επίκαιρη, το χαρακτήρισε μόνο «φήμη της αγοράς» και δεν την αρνήθηκε άμεσα. Όσον αφορά το αν η TSMC θα δεχτεί τις νέες παραγγελίες της Huawei, η Jiwei θα συνεχίσει να δίνει προσοχή.