Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το 2018, τα συνολικά φορολογικά έσοδα της Samsung Electronics ανήλθαν σε 17,8 τρισεκατομμύρια κέρδη.

Το 2018, τα συνολικά φορολογικά έσοδα της Samsung Electronics ανήλθαν σε 17,8 τρισεκατομμύρια κέρδη.

Πέρυσι, η Semiconductor Rongjing όχι μόνο έκανε την Samsung Electronics το υψηλότερο ιστορικό εισοδημάτων και κερδών, αλλά κατέβαλε επίσης φόρους ύψους μέχρι 17,8 τρισεκατομμυρίων κερδών σε κυβερνήσεις, εκ των οποίων τα 15,3 τρισεκατομμύρια κέρδη καταβλήθηκαν στην κορεατική κυβέρνηση, αντιπροσωπεύοντας το 86% η συνολική πληρωμή φόρου.

Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα "MoneyToday" η Samsung Electronics ανέφερε ότι η Samsung Electronics πλήρωσε φόρους ύψους 17,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στις κυβερνήσεις κατά το παρελθόν έτος, δύο φορές περισσότερο από το 2016 (8,9 τρισ.). Το ποσό αυτό περιλαμβάνει τον εταιρικό φόρο, τον εθνικό φόρο, τον φόρο ακίνητης περιουσίας και τα διάφορα δημόσια έξοδα που καταβάλλει η Samsung Electronics σε διάφορες χώρες. Είναι το συνολικό ποσό που η Samsung Electronics πληρώνει σε χώρες και τοπικές κυβερνήσεις εντός ενός έτους. Δεδομένου ότι η επιχείρηση ημιαγωγών απογειώθηκε το 2016, οι φόροι που κατέβαλε η Samsung Electronics αυξήθηκαν. Από το 2016 έως το 2017, ο φόρος αυξήθηκε από 8,9 τρισεκατομμύρια κέρδη σε 15,1 τρισεκατομμύρια κέρδη σε μόλις ένα χρόνο, με ρυθμό ανάπτυξης 69,6%. Αυξάνοντας το 11,7%.

Το 86% των καταβληθέντων φόρων καταβλήθηκε στην κορεατική κυβέρνηση. Σύμφωνα με την ανάλυση, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Samsung Electronics έχει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης στην παραγωγή ημιαγωγών μνήμης στην Κορέα. Πέρυσι, τα έσοδα του τμήματος ημιαγωγών της Samsung Electronics ανήλθαν σε 44,5738 τρισεκατομμύρια κέρδη, αντιπροσωπεύοντας το 75,7% του συνολικού κέρδους. Όσον αφορά το ποσοστό των χωρών, ο φορολογικός συντελεστής για τη Νότια Κορέα υποχώρησε μία φορά το 2014 (53%) έως το 2015 (51%), αλλά μετά από αύξηση του 67% το 2016, αυξήθηκε χρόνο με το χρόνο. Σε άλλες περιοχές, η Samsung Electronics κατέβαλε το 6% του συνολικού φορολογικού εισοδήματος στις ασιατικές χώρες όπως η Κίνα, αντιπροσωπεύοντας το 7% στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου το 1% σε άλλες περιοχές.

Από τη σκοπιά των τοπικών εσόδων, η Samsung Electronics έχει το 86% των εσόδων της στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του υψηλότερου στην Αμερική (81,7 τρισεκατομμύρια κέρδη, 34%), ακολουθούμενη από την Ευρώπη (43 τρισεκατομμύρια κέρδη, 18%) και την Κίνα. (43,2 τρισεκατομμύρια κέρδη, 18%). Τα έσοδα της Νότιας Κορέας ανήλθαν σε μόλις 33,9 τρισεκατομμύρια κέρδη, αντιπροσωπεύοντας μόνο το 14% των συνολικών εσόδων.

Συνολικά, το μερίδιο των εσόδων της Samsung Electronics δεν έχει αλλάξει πολύ. Τα έσοδα προς την Κίνα αυξήθηκαν από 38,3 τρισεκατομμύρια κέρδη το 2017 σε 43,2 τρισεκατομμύρια κέρδη το 2018. Αν και ο λόγος των εσόδων μειώθηκε το 2016 (18%) στο 2017 (16%), το 2018 (18%) ανέκαμψε στο αρχικό επίπεδο.