Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Ο αισθητήρας εικόνας για να αναγκάσει! Η επιχείρηση Sony Semiconductor αναμένεται να γίνει η πρώτη στην Ιαπωνία

Ο αισθητήρας εικόνας για να αναγκάσει! Η επιχείρηση Sony Semiconductor αναμένεται να γίνει η πρώτη στην Ιαπωνία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα News & Chips, στα τέλη Οκτωβρίου, η Sony δημοσίευσε τις οικονομικές καταστάσεις για το πρώτο εξάμηνο του 19ου έτους. Ο κλάδος λύσεων απεικόνισης και αισθητήρων αναμένει ετήσια έσοδα 1 τρισεκατομμυρίων γιεν και λειτουργικά κέρδη 200 δισ. Γιεν, συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης αισθητήρων εικόνας. Τα ετήσια έσοδα αναμένεται να φτάσουν τα 890 δισ. Γιέν. Συγκρίνοντας τα εκτιμώμενα ετήσια έσοδα της Kioxia ύψους 751,1 δισ. Γιέν, η Sony είναι πιθανό να φτάσει αυτή τη χρονιά στην ιαπωνική εταιρεία ημιαγωγών νούμερο ένα.

Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις του δεύτερου τριμήνου της Sony, οι πωλήσεις αισθητήρων εικόνας το δεύτερο τρίμηνο ήταν 274,8 δισ. Γιεν, αυξημένες κατά 33,5% σε ετήσια βάση, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις της επιχείρησης να ανέλθουν σε 50 δισ. Ευρώ από τα εκτιμώμενα 840 δισ. Γιέν τον Ιούλιο.


Σε αντίθεση, η εστίαση είναι στην επιχείρηση flash NAND. Από τη μία πλευρά, η επιχείρηση μνήμης flash της NAND της Samsung συνέχισε να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της κατά το δεύτερο τρίμηνο. Από τη μία πλευρά, το εργοστάσιο Yokkaichi της Toshiba υπέστη διακοπή ρεύματος τον Ιούνιο, οπότε οι πωλήσεις της μνήμης flash NAND μειώθηκαν κατά 37%.

Επιπλέον, η οικονομική έκθεση δείχνει ότι οι συνολικές πωλήσεις του τμήματος λύσεων εικόνας και αισθητήρων το δεύτερο τρίμηνο ανήλθαν σε 310,7 δισ. Γιέν, ποσοστό που αντιπροσωπεύει το 88% της αναλογίας των επιχειρήσεων αισθητήρων εικόνας CMOS. Εκτός από το τμήμα απεικονίσεων και απεικονίσεων αισθητήρων, οι πωλήσεις πυλώνων της Sony μειώθηκαν απότομα σε ετήσια βάση το δεύτερο τρίμηνο και το τμήμα λύσεων απεικόνισης και αισθητήρων θα μπορούσε να αποτελέσει νέο πυλώνα.