Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > IC Insights: Η απόδοση πωλήσεων της STMicroelectronics 2020 θα μειωθεί 1% σε ετήσια βάση

IC Insights: Η απόδοση πωλήσεων της STMicroelectronics 2020 θα μειωθεί 1% σε ετήσια βάση

Επηρεασμένοι από την επιδημία COVID-19 και τη σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων Σινο-ΗΠΑ, οι περισσότεροι από τους παγκόσμιους προμηθευτές chip παρουσίασαν χαμηλή προσφορά και ζήτηση κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Την Πέμπτη, η IC Insights κυκλοφόρησε μια ενδιάμεση ετήσια έκθεση, προβλέποντας ότι αρκετές κορυφαίες εταιρείες τσιπ στον κόσμο θα έχουν καλύτερες επιδόσεις πωλήσεων στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Ως το μεγαλύτερο χυτήριο ημιαγωγών στον κόσμο, η TSMC είναι βασικός προμηθευτής τσιπ επεξεργασίας 7nm και 5nm.


Η IC Insights έκανε μια προοπτική για την απόδοση της TSMC στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους

Όπως φαίνεται στο σχήμα, αν και η εταιρεία αναμένει επίσημα ότι οι ετήσιες πωλήσεις της θα αυξηθούν κατά περισσότερο από 20% φέτος, η IC Insights πιστεύει ότι οι πωλήσεις της θα αυξηθούν κατά 8% το δεύτερο εξάμηνο του έτους και εκτιμάται ότι ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης της TSMC να φτάσει το 24%. .

Η Intel είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ημιαγωγών στον κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη την πραγματική απόδοση των πωλήσεων της εταιρείας το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η IC Insights έθεσε την πρόβλεψη αύξησης των πωλήσεων για το έτος 2020 σε 4%. Οι πωλήσεις της Intel κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους αναμένεται να μειωθούν κατά 10% από το προηγούμενο τρίμηνο. Η εταιρεία απέδωσε τις ισχυρές πωλήσεις της κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και την αδυναμία του κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους σε αλλαγές στην κατάσταση αποθέματος ορισμένων σημαντικών πελατών, και ο υποκείμενος λόγος πίσω από αυτό ήταν ο υψηλός βαθμός αβεβαιότητας στις Σινο-ΗΠΑ εμπορικό περιβάλλον.

Η STMicroelectronics (ST) είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος προμηθευτής αναλογικών τσιπ παγκοσμίως και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού αυτοκινήτων. Μετά την πτώση των πωλήσεων της εταιρείας κατά 19% το πρώτο εξάμηνο του 2020 σε σύγκριση με το δεύτερο εξάμηνο του 2019, αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Οι πωλήσεις θα αυξηθούν έντονα κατά 19%. Η αύξηση των πωλήσεων της STMicroelectronics κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους οφείλεται κυρίως στην ανάκαμψη της αυτοκινητοβιομηχανίας και στην αυξημένη ζήτηση στον βιομηχανικό τομέα. Ωστόσο, λόγω της καταστροφικής απόδοσης της εταιρείας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ακόμη και αν ανέκαμψε σημαντικά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, οι συνολικές πωλήσεις ημιαγωγών φέτος ενδέχεται να εξακολουθούν να μειώνονται κατά 1%.