Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Huawei μήνυσε την αμερικανική FCC: η επισήμανση της εταιρείας ότι «απειλεί την εθνική ασφάλεια» είναι αντισυνταγματική

Η Huawei μήνυσε την αμερικανική FCC: η επισήμανση της εταιρείας ότι «απειλεί την εθνική ασφάλεια» είναι αντισυνταγματική

Σύμφωνα με αναφορές των Bloomberg και Dow Jones Financial News στις 9 Φεβρουαρίου, η Huawei δήλωσε ότι η απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να το χαρακτηρίσει «απειλώντας την εθνική ασφάλεια» πέρυσι ήταν αντισυνταγματική και έβλαψε τη βιομηχανία των ΗΠΑ.

Στις 8 Φεβρουαρίου, ώρα Ανατολικής Η.Π.Α., η Huawei άσκησε αγωγή για την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) που κατατάσσει την Huawei ως απειλή εθνικής ασφάλειας. Σε αγωγή που κατατέθηκε στο Εφετείο της Νέας Ορλεάνης για το πέμπτο κύκλωμα, η Huawei δήλωσε ότι η δήλωση της FCC στις 11 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους ήταν αυθαίρετη και αυθαίρετη, υπερέβη το πεδίο αρμοδιότητάς της και παραβίασε την ομοσπονδιακή διαδικασία λήψης κανόνων, απαιτώντας επανεξέταση του FCC τον περασμένο Δεκέμβριο. Η απόφαση και η τελική απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η απόφαση καθόρισε ότι η Huawei αποτελεί απειλή εθνικής ασφάλειας για τις Ηνωμένες Πολιτείες και εμπόδισε τους αμερικανούς τηλεπικοινωνιακούς φορείς να χρησιμοποιήσουν δισεκατομμύρια δολάρια χρημάτων για την αγορά εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών κατασκευασμένης από την Huawei.

Η Huawei ισχυρίστηκε επίσης ότι η FCC δεν είχε «ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία» και απέτυχε να δώσει στην εταιρεία την ευκαιρία να υπερασπιστεί προτού οριστικοποιηθούν οι κανονισμοί.

Αυτή είναι η τελευταία πρόκληση της Huawei για τις πολυάριθμες ενέργειες που έχουν αναλάβει οι Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια. "Αυτή η παραγγελία μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά συμφέροντα ολόκληρης της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστών, των τελικών χρηστών και των παρόχων υπηρεσιών σε μια σειρά βιομηχανιών όπως το Διαδίκτυο, τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα και παρόμοιες εφαρμογές τηλεπικοινωνιών." Η Huawei επεσήμανε στο κατηγορητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν η Huawei καταθέσει αγωγή, ο Ρεν Ζενγκφέι είπε σε συνέντευξή του: «Το εμπόριο ωφελεί και τα δύο μέρη, όχι ποιο κόμμα επωφελείται μονομερώς ... Πιστεύω ότι η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ θα σταθμίσει επίσης αυτό το ενδιαφέρον. Σκεφτείτε τι είδους πολιτική πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Αναμένουμε ακόμη να είμαστε σε θέση να αγοράσουμε μεγάλες ποσότητες αμερικανικών συσκευών, ανταλλακτικών, μηχανημάτων και εξοπλισμού, και οι αμερικανικές εταιρείες μπορούν επίσης να αναπτυχθούν μαζί με την κινεζική οικονομία. "Είπε επίσης ότι ο Μπάιντεν είναι ευπρόσδεκτος να τον καλέσει για επικοινωνία.

Μέχρι στιγμής, η διοίκηση του Μπάιντεν δεν έχει δηλώσει με σαφήνεια τη θέση της σχετικά με την Huawei. Κατά την ακρόαση τον περασμένο μήνα, η Τζίνα Ραϊμόντο, η υπουργός Εμπορίου που ορίστηκε από τον Πρόεδρο Μπάιντεν, δεσμεύθηκε να προστατεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες από απειλές τεχνολογίας της Κίνας, αλλά αρνήθηκε να υποσχεθεί να διατηρήσει τον εκβιασμό του Υπουργείου Εμπορίου εναντίον της Huawei στο μέλλον. Λίστα.