Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикGalegolietuviųMaoriRepublika e ShqipërisëالعربيةአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьLëtzebuergeschAyitiAfrikaansBosnaíslenskaCambodiaမြန်မာМонголулсМакедонскиmalaɡasʲພາສາລາວKurdîსაქართველოIsiXhosaفارسیisiZuluPilipinoසිංහලTürk diliTiếng ViệtहिंदीТоҷикӣاردوภาษาไทยO'zbekKongeriketবাংলা ভাষারChicheŵaSamoaSesothoCрпскиKiswahiliУкраїнаनेपालीעִבְרִיתپښتوКыргыз тилиҚазақшаCatalàCorsaLatviešuHausaગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η Huawei επιβεβαίωσε ότι έχει παραγάγει σταθμούς βάσης 5G χωρίς εξαρτήματα των ΗΠΑ.

Η Huawei επιβεβαίωσε ότι έχει παραγάγει σταθμούς βάσης 5G χωρίς εξαρτήματα των ΗΠΑ.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, τα μέσα ενημέρωσης του Χονγκ Κονγκ ανέφεραν ότι ο ιδρυτής της Huawei Ren Zhengfei είπε σε ένα επιχειρηματικό φόρουμ στις 26 Σεπτεμβρίου ότι η Huawei, η οποία είναι εκτός των αμερικανικών τμημάτων, μπορεί ακόμα να επιβιώσει και παράγει ήδη σταθμούς βάσης 5G που δεν περιέχουν αμερικανικά εξαρτήματα. Αναπτύξτε την παραγωγή.

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο του Χονγκ Κονγκ, που δημοσιεύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, ο Ren Zhengfei είπε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι ευπρόσδεκτες να ξαναρχίσουν την προμήθεια, επειδή με τον προμηθευτή για περισσότερα από 30 χρόνια φιλίας, "οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν συναισθήματα απλώς κερδίστε χρήματα για εμάς, έτσι ώστε οι φίλοι να μην μπορούν να κερδίσουν χρήματα ».

Ο Zhang Wenlin, πρόεδρος του τμήματος στρατηγικής της Huawei, δήλωσε στο Reuters ότι οι σταθμοί βάσης της Huawei που δεν περιέχουν τμήματα των ΗΠΑ δεν είναι χειρότεροι από αυτούς που χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά δεν θέλουν να παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Όταν ρωτήθηκε πώς να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία και να επιτύχει την τεχνική συμπερίληψη, ο Ren Zhengfei είπε: «Χρησιμοποιούμε μόνο 5G ως σταθμό βάσης και δεν χρησιμοποιούμε 5G ως ατομική βόμβα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως». Είπε ότι η τεχνολογία δεν πρέπει να πολιτικοποιείται μέσω των επιχειρήσεων. Επιλέξτε από τον ανταγωνισμό και τη σύγκριση με την αγορά, ώστε όλοι να μοιράζονται τα οφέλη της ίδιας νέας τεχνολογίας.